Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

TudományPláza honlap

TudományPláza honlapA cégek mellett online újságoknak és magazinoknak is készítettünk már honlapot.

A TudományPláza egy olyan online magazin, amely a tudomány területéről több témát is magába foglal. A tudomány, környezet és univerzum mellett, megjelenik az élővilág, a mindennapok és a matematika is.

Hiszen a TudományPláza egy kis kikapcsolódást, egy kis tudományshoppingot jelent hajszínre való tekintet nélkül.

A weboldal szerkezeténél jól látszik, hogy a főoldalon rengeteg képet és információt jeleníthetnek meg a szerkesztők.  Emellett a közösségi oldalakat is elérhetővé tettük, hiszen az érdekes cikkeket sokan szeretik megosztani, kiposztolni a saját közösségi profiljukra.

Az online magazin „kockaságot és a dögösséget” összehozó logóját is mi készítettük.

Vélemény, hozzászólás?

három × 4 =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest