Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

TudományPláza – logó 2014.

Tudománypláza logó

A TudományPláza egy kis kikapcsolódást, egy kis tudományshoppingot jelent hajszínre való tekintet nélkül.

„Világunk összes titkát bizonyára sohasem fogjuk megismerni, így mindig érhetnek bennünket meglepetések. A TudományPláza egy olyan online magazin, amely igyekszik mindenki számára elérhetővé és érthetővé tenni a tényeket. Ám nem szabad elfelejtenünk, hogy minél többet tudunk, annál kevesebbet ismerünk ahhoz képest, amit ismerni szeretnénk.”

A logó tervezésének koncepcióját a „kockaság és a dögösség” összhangjának, kettősségének megvalósítása határozta meg. A szögletesebb T betű és a kerek P betű, illetve a színválasztás is ezt erősítette amellett, hogy maga a logó egyfajta útkereső jelleggel azt szimbolizálja: minden út a TudományPlázához vezet.

Az online magazin honlapja is általunk kiszült.

Vélemény, hozzászólás?

10 + tizennégy =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest