Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Vezetői tanácsadás, coaching

Sokan tévesen azt hiszik, hogy csak a sikertelen vezetőknek van szüksége tanácsadókra vagy coach-okra. Sokan azt sem tudják mi a kettő között a különbség.

Fontosnak tartjuk, hogy a vezetők szakmai tudásuk mellett összhangba tudják hozni döntéseiket saját értékeikkel, motivációjukkal és képesek legyenek megfelelni a velük szemben támasztott szervezeti, magánéleti elvárásoknak.

A vezetői, szakmai tanácsadás, ahogy azt a neve is mutatja tanácsok, javaslatok adásáról szól, amikor a tanácsadó az adott probléma kapcsán információt gyűjt, ezeket elemzi, értékeli, alternatívákat javasol, és ismerteti, mik lehetnek az egyes alternatívák kimenetelei, eredményei, kockázatai, előnyei vagy éppen hátrányai. És így tovább. Az ügyfél az által elfogadott alternatív megoldást megvalósítja, vagy együttműködést kezdeményez cégünkkel, melynek során közösen vagy cégünk önállóan teszi meg a sikerhez vezető szükséges lépéseket. Végül értékeljük az eredményeket. Mindez természetesen a humánerőforrás területet érintő személyes fejlődésre vonatkozó szolgáltatásban az egyén személyiségének figyelembevételével egyéni megvalósítással működik. Ilyen esetekben sok ember számára hasznosabb a coaching.

A coaching a benne részt vevő személy, fejlődési, változási folyamatának olyan szemléletű és eszközökkel történő támogatását jelenti, melyre jellemző, hogy a coach nem ad alternatív javaslatokat arra vonatkozóan, hogy a résztvevőnek mit kellene tennie, hanem segít neki megtalálni a saját válaszait. Ez egy alapvető szemléletbeli különbség a tanácsadás és a coaching között, ami önmagában is kizárja, hogy a coachingot a tanácsadás speciális formájának nevezzük.

Szakértő kollegáink és partnereink segítségével legjobb tudásunk szerint nyújtunk szakszerű segítséget személyre szabott módszerekkel az üzleti, szervezeti, esetlegesen a karriercélok hatékony eléréséhez. Eredményességünk forrása, hogy a cég egészét feltérképezzük (legfontosabb belső viszonyok, az adott iparág, piaci helyzet, személyiség). Ezek az alapok.

Erre építve adunk tanácsot vagy segítünk abban, hogy a konzultációk során ki-ki megtalálja az optimális, sikerre vezető megoldást. Küldetésünk, hogy a gazdasági élet szereplői számára személyre szabott fejlesztést, szakértő, szakmai támogatást nyújtsunk, hozzájárulva ezzel ügyfeleink eredményes munkavégzéséhez, kiegyensúlyozott és sikeres életéhez.

Kollegáink többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, különféle módszerek alkalmazásában jártasak, okleveles pszichológusok, life coachok és mediátorok.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest