Stratégiai marketingtanácsadás

Kerüljön versenyelőnybe! Mi, az offline marketing területének, nem csak a lehetőségeit, hanem a várható eredményeket is felvázoljuk. Feladata megtalálni, megőrizni és fejleszteni azokat az integrált marketing, offline és online marketingkommunikáció területén hatékony stratégiákat, amelyek partnereink számára mérhető előnyt biztosítanak versenytársaikkal szemben. Segítünk, hogy a marketing ne céltalan pénzköltés, hanem pénzügyileg mérhető, gazdasági előny legyen.

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

 

Public relations 

Az általunk végzett tervszerű és hosszú távú pr-tevékenység célja ügyfeleink vállalatának, márkájának, termékének, szolgáltatásának, egy szóval a hírnévnek a gondozása. Stratégiai tanácsadást és teljes körű public relations szolgáltatást nyújtva olyan pr-megoldásokat ajánlunk, amelyek növelhetik a szervezet láthatóságát, hírnevét, hitelességét és azonosíthatóságát, ezáltal minél kedvezőbb képet kialakítva a célközönség, a partnerek és a befektetők számára.

Velünk könnyebb a szervezet kommunikációs kapcsolatainak kutatása, elemzése, tervezése, szervezése, értékelése és a kommunikációs problémák megoldása.

Mivel a public relations a kommunikáció tudatos szervezése, ezért mindig az adott cég kommunikációs eszközeinek és a már meglévő eszközöknek, tartalmaknak a vizsgálata után alakítjuk ki az ügyfélre szabott stratégiát.

Integrált kommunikációs és eredményorientált szolgáltatást végzünk, kiemelt szakterületünk a kríziskommunikáció és a változásmenedzsment.

 

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

 

 

Marketingkommunikáció

Feladataink és céljaink közé tartozik, hogy a cégek, illetve márkák a megfelelő és szervezeti szintű, marketingcélú információit eljuttassuk a célközönség számára. A marketingkommunikáció a marketingrendszer egyik integráns része, amellyel az információkat a lehető legoptimálisabb formában, tartalommal, valamint intenzitással és időzítéssel valósíthatjuk meg.

A marketingkommunikáció eszközeit a többi marketingmix-elemmel összehangolva alkalmazzuk a kívánt kommunikációs hatás elérése érdekében. Legyen szó cégének népszerűsítéséről vagy a célközönség érdeklődésének felkeltéséről, fenntartásáról, mi a legideálisabb megoldást tudjuk nyújtani!

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

 

 

Piac- és marketingkutatás

Egy vállalat megfelelő marketingstratégiájának kialakításához információkra van szükség a piacról, a környezetről, az eseményekről, a szereplőkről és azok magatartásáról. A piackutatás folyamatos és széleskörű információgyűjtést igényel, amely több területre is hatással van. Többek között elengedhetetlen a hatékony piaci szerepléshez és egy eredményes marketingterv meghatározásához is.  A szakértői közreműködésünkkel végzett piac- és marketingkutatások segítségével fel tudja mérni cége piaci helyzetét. Olyan matematikai modelleket alkalmazunk, amelyek segítségével a piackutatással, illetve marketingkutatással kapcsolatban becsléseket tudunk végezni a termékekkel, eladásokkal, árakkal kapcsolatban.

Az általunk végzett piac- és marketingkutatás segíthet a termék vagy a szolgáltatás optimális pozicionálásában, továbbá azt is meg tudjuk mondani, hogy az adott hirdetés valóban azt az üzenetet közli-e, amit mondani szeretett volna vele.

A marketinghelyzettel kapcsolatos információk összegyűjtését általában a termék, az ár, a piaci csatorna, az emberi tényezők, a tárgyi elemek, az eladási és értékesítési hely vizsgálatát jelentik. De fontos, hogy vizsgáljuk a mikro-, makrokörnyezetet is. Ám, tapasztalataink szerint még ennél is sokkal több dologra kell figyelni, ezért mi az előbbieken felül tanulmányozzuk a folyamatmenedzsmentet és a szervezeti felépítést, feltérképezzük a kapcsolatmarketinget, illetve megnézzük a brand és image értéket is.

Profi és precíz hozzáállásunkkal garantáljuk a kézzel fogható eredményeket, amelyekkel elősegíthetjük az Ön szervezetének sikerességének növekedését is!

 

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

 

 

Egyéb

Egy sikeres cég arculatához hozzátartozik az egységes megjelenés is, amely többet jelent, mint a nyomtatott anyagok, felületek. A szakszerű tervezés, kivitelezés és a jó alapanyagok mind-mind hozzájárulnak az egység kialakításához, legyen szó akár táblákról, molinókról vagy kirakatokról.

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!