Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Ajándéktárgyak beszerzése, tervezése

A reklámajándék olyan háromdimenziós marketingeszköz, amellyel az ajándékozó magáról, tevékenységéről, termékéről vagy szolgáltatásáról mesél a megajándékozottnak meghatározott célú üzenetet közvetítve, s ezzel az ajándékozó iránti jóindulat megteremtésére hivatott.

Az ajándéktárgyak a marketingmix értékesítés ösztönzési eszköztárának egyik fontos eszközei, de az ajándékozás elengedhetetlen az üzleti életben is. A megbecsülés egyik leghatékonyabb módja. Az általunk beszerzett, készített vagy tervezett ajándéktárgyakkal garantálni tudjuk, cége hatékony megjelenését.

Az ajándéktárgyak beszerzésében szerzett tapasztalatunk biztosítja, hogy minőségében és mennyiségében is a legoptimálisabb tárgyakat adjuk, a költségkeret és az igény pontos figyelembevételével.

Foglalkozunk promóciós és üzleti ajándékokkal is.

A promóciós ajándékok üzenete nagyon különböző lehet. Termékminták esetében a konkrét verbális üzenet átadását rendszeresen elfelejtik a cégek, de üzenetet értéke lehet annak is, milyen körülmények között jut hozzá a fogyasztó az ajándékhoz. A szóróajándékok segíthetnek a belső és külső kommunikáció támogatásában, pozitív benyomást kelthetnek egy termékről, szolgáltatásról vagy vállalatról. Megerősítik a marketingüzenetet és kiválthatják a hosszan tartó emlékezést.

Egy üzleti ajándék akkor jó, ha egyedi, eredeti, ötletes, szellemes, kreatív, örömet okoz, pozitív érzelmi hatást vált ki, pozitív üzenetet közvetít, kapcsolódik a vállalathoz, emlékeztet rá és megerősíti a marketingüzenetet. Hab a tortán, ha illeszkedik a szervezeti kultúrába, szerves részét képezi az integrált kommunikációnak és elindítja a szájreklámot, nem túl drága és van valamilyen hozzáadott értéke.

Szeretne egyedi tervezésű ajándéktárgyakat, amelyeken cége logója van a középpontban? Nincs ideje az ajándéktárgyak beszerzésére? Bízza ránk a feladatot, mi tudjuk, mire van szüksége!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest