A reklámajándék olyan háromdimenziós marketingeszköz, amellyel az ajándékozó magáról, tevékenységéről, termékéről vagy szolgáltatásáról mesél a megajándékozottnak meghatározott célú üzenetet közvetítve.  Ezzel az ajándékozó iránti jóindulat megteremtésére hivatott.

Az ajándéktárgyak a marketingmix értékesítés ösztönzési eszköztárának egyik fontos eszközei, de az ajándékozás elengedhetetlen az üzleti életben is. A megbecsülés egyik leghatékonyabb módja. Az általunk beszerzett, készített vagy tervezett ajándéktárgyakkal garantálni tudjuk, cége hatékony megjelenését.

Az ajándéktárgyak beszerzésében szerzett tapasztalatunk biztosítja, hogy minőségében és mennyiségében is a legoptimálisabb tárgyakat adjuk, a költségkeret és az igény pontos figyelembevételével.

Foglalkozunk promóciós és üzleti ajándékokkal is.

A promóciós ajándékok üzenete nagyon különböző lehet. Termékminták esetében a konkrét verbális üzenet átadását rendszeresen elfelejtik a cégek, de üzenetet értéke lehet annak is, milyen körülmények között jut hozzá a fogyasztó az ajándékhoz. A szóróajándékok segíthetnek a belső és külső kommunikáció támogatásában, pozitív benyomást kelthetnek egy termékről, szolgáltatásról vagy vállalatról. Megerősítik a marketingüzenetet és kiválthatják a hosszan tartó emlékezést.

Egy üzleti ajándék akkor jó, ha egyedi, eredeti, ötletes, szellemes, kreatív, örömet okoz, pozitív érzelmi hatást vált ki, pozitív üzenetet közvetít, kapcsolódik a vállalathoz, emlékeztet rá és megerősíti a marketingüzenetet. Hab a tortán, ha illeszkedik a szervezeti kultúrába, szerves részét képezi az integrált kommunikációnak és elindítja a szájreklámot, nem túl drága és van valamilyen hozzáadott értéke. 

Szeretne egyedi tervezésű ajándéktárgyakat, amelyeken cége logója van a középpontban? Nincs ideje az ajándéktárgyak beszerzésére? Bízza ránk a feladatot, mi tudjuk, mire van szüksége!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!