Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Közösségi marketing

 

Gyorsan le kell szögeznünk, hogy a közösségi marketing nem egyenlő a Facebook-kal és stratégiai rövidlátás, ha valaki csak azzal foglalkozik, főleg nemzetközi színtéren. Vannak olyan országok, ahol a hatékonyság érdekében más közösségi platformot érdemes előnyben részesíteni, mint például Oroszország.

Közösségi marketing

Közösségi média alatt értjük például a blogokat, a tartalommegosztó platformokat, közösségi oldalakat, közösségi híreket tartalmazó oldalakat, mikroblogokat, kollaboratív (közös tartalmak) projekteket.

A közösségi média a párbeszédre fókuszál, interaktív, gyors ellentétben egyéb felületekkel. Sikerességének alapját a jelenlét, az identitás felfedése és annak mértéke, a párbeszédek, a megosztás, a kapcsolatok, a hírnév, a különböző csoportok jelentik, illetve ezek a tényezők befolyásolják.

Közösségi oldalak, ahol érdemes még jelen lenni: LinkedIn, Tumblr, Google Plus, Twitter, YouTube, Flickr, Vimeo, FourSquare, Instagram, Myspace, Pinterest, VK, Xing, Blogster, Fotolog, stb. Mindegyik oldal eltérő marketing stratégiát kíván és más célközönség érhető el velük.

 

Szolgáltatásaink:

 

Ha profikra szeretné bízni, ha hatékonyan szeretné megvalósítani, ha mérhető gazdasági előnyöket szeretne kérjen tőlünk ajánlatot!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest