Bizonyos célcsoportok esetén egy LinkedIn profil többet nyújthat, mint a konkurens közösségi médiában létrehozott Facebook profil.

Külföldön vagy külföld felé terjeszkedő vállalatok számára nagyon ajánlott, mert a legjobb eszköz a média, a partnerkapcsolatok és az ügyfelek elérésére.

Hogy minél több partnert és vevőt tudjon elérni célszerű több lábon állnia, főleg akkor, ha ezek a csoportok lényegesen eltérnek egymástól. Így nem kizárt az sem, hogy a sokak által nagyra tartott Facebook oldal mellett hatékonyabb, ha egy LinkedIn oldal is működik.

Célunk, hogy segítsük Ön számára a többirányú kommunikációt, az aktív célcsoportokat megtaláló párbeszédek lebonyolítását a világhálón. Melyet az oldal teljes menedzselésével, a statisztikák elemzésével és tartalomszolgáltatással tudunk biztosítani a LinkedIn esetében is. Létrehozzuk profilját, beállítjuk üzleti oldalát és egyéni borítóját. Szakmai, kapcsolati hálóját könnyen gyarapítani tudjuk. Hiszen az oldalon az iparágának megfelelő, szakmailag értékes emberekkel és cégekkel vehetjük fel a kapcsolatot. További előnyt tudunk még kovácsolni a LinkedIn profilból. Hiszen a Google általában a keresési lista elejére teszi ezeket a profilokat, így növelve ügyfelünk cégének további sikerességét.

A LinkedIn működteti a világ legnagyobb szakmai hálózatát az interneten. Több mint 313 millió tagja van, több mint 200 országban, ezért ideális lehetőség B2B területen, üzletbővítésre négy különböző típusú lehetőséggel. De, ha új munkaerőre volna szüksége, a LinkedIn és csapatunk akkor is száz százalékosan áll rendelkezésére. 

Az oldal hirdetési platformja lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy a hálózat szakmai adatainak kihasználásával pontosan meg lehessen célozni a potenciális ügyfeleiket. Ennek ismeretében nem meglepő, hogy az oldal hirdetései viszonylag drágák.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!