Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Social media – LinkedIn

Bizonyos célcsoportok esetén egy LinkedIn profil többet nyújthat, mint a konkurens közösségi médiában létrehozott Facebook profil. Külföldön vagy külföld felé terjeszkedő vállalatok számára nagyon ajánlott, mert a legjobb eszköz a média, a partnerkapcsolatok és az ügyfelek elérésére.

Hogy minél több partnert és vevőt tudjon elérni célszerű több lábon állnia, főleg akkor, ha ezek a csoportok lényegesen eltérnek egymástól. Így nem kizárt az sem, hogy a sokak által nagyra tartott Facebook oldal mellett hatékonyabb, ha egy LinkedIn oldal is működik.

Célunk, hogy segítsük Ön számára a többirányú kommunikációt, az aktív célcsoportokat megtaláló párbeszédek lebonyolítását a világhálón, amit az oldal teljes menedzselésével, a statisztikák elemzésével és tartalomszolgáltatással tudunk biztosítani a LinkedIn esetében is. Létrehozzuk profilját, beállítjuk üzleti oldalát és egyéni borítóját. Szakmai, kapcsolati hálóját könnyen gyarapítani tudjuk, hiszen a LinkedIn-en az iparágának megfelelő, szakmailag értékes emberekkel és cégekkel vehetjük fel a kapcsolatot. További előnyt tudunk még kovácsolni a LinkedIn profilból, hiszen a Google általában a keresési lista elejére teszi ezeket a profilokat, így növelve ügyfelünk cégének további sikerességét.

A LinkedIn működteti a világ legnagyobb szakmai hálózatát az interneten. Több mint 313 millió tagja van, több mint 200 országban, ezért ideális lehetőség B2B területen, üzletbővítésre négy különböző típusú lehetőséggel. De, ha új munkaerőre volna szüksége, a LinkedIn és csapatunk akkor is száz százalékosan áll rendelkezésére.

A LinkedIn hirdetési platformja lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy a hálózat szakmai adatainak kihasználásával pontosan meg lehessen célozni a potenciális ügyfeleiket. Ennek ismeretében nem meglepő, hogy a LinkedIn hirdetések viszonylag drágák.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest