Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Keresőoptimalizálás

Mindenki arra vágyik, hogy a Google keresőjében az első helyen vagy az első oldalak egyikén szerepeljen. Elsődleges célunk, hogy javítsuk ügyfeleink keresőkben történő helyezését és láthatóságát az interneten, ezért a keresőoptimalizálást a marketing stratégiai elképzelésekhez igazítottan a tőlünk megszokott integrált marketingszemlélet alapján és az online kommunikációs csatornákra illeszkedően végezzük el.

Minden megteszünk azért, hogy a legnagyobb hatékonyságot érjük el megrendelőink weboldalai kapcsán, ebből adódóan egy teljes körű együttműködés során a mi feladatunk lehet a tartalomfrissítés, a versenytársak figyelése, a linképítés és a weboldal karbantartása is.

A keresőoptimalizálási folyamat alapja egy jól felépített, jól szerkesztett weboldal, így ha mi végezzük a honlapkészítést és a keresőoptimalizálást, időt és pénzt spórolhat meg, hiszen a munka mindenképpen a honlap vizsgálatával (esetleges átalakításával), a kulcsszavak meghatározásával kezdődik. Ha csak honlapot készítünk, akkor is olyan honlapot adunk át, amelyről elmondható, hogy valamilyen általános szinten alapoptimalizált. Ez nálunk benne van a honlapkészítés árában.

A keresőoptimalizálás fontos eleme még a linképítés, a megfelelő tartalmak generálása és a célok meghatározása. Mindezek együttesen eredményezhetik, hogy az általunk végzett tevékenységsorozatok célja nem más, minthogy olyan weboldalt alkossunk, amely a keresők találati oldalain előbbre helyeződik. A keresőoptimalizálás során ügyfeleink weboldalának jelenlegi forgalmát és a konverziók számát is megsokszorozhatjuk segítve az új látogatók és vásárlók elérését.

A keresőoptimalizálás állandó és folyamatos figyelemmel kísért munkát jelent, nem két vagy háromnapos feladatot.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest