Mindenki arra vágyik, hogy a Google keresőjében az első helyen vagy az első oldalak egyikén szerepeljen.

Elsődleges célunk, hogy javítsuk ügyfeleink keresőkben történő helyezését és láthatóságát az interneten. Ezért a keresőoptimalizálást a marketing stratégiai elképzelésekhez igazítottan a tőlünk megszokott integrált marketingszemlélet alapján és az online kommunikációs csatornákra illeszkedően végezzük el. 

Minden megteszünk azért, hogy a legnagyobb hatékonyságot érjük el megrendelőink weboldalai kapcsán. Ebből adódóan egy teljes körű együttműködés során a mi feladatunk lehet a tartalomfrissítés, a versenytársak figyelése, a linképítés és a weboldal karbantartása is.

A keresőoptimalizálási folyamat alapja egy jól felépített, jól szerkesztett weboldal. Így ha mi végezzük a honlapkészítést és a keresőoptimalizálást, időt és pénzt spórolhat meg. Hiszen a munka mindenképpen a honlap vizsgálatával (esetleges átalakításával), a kulcsszavak meghatározásával kezdődik. Ha csak honlapot készítünk, akkor is olyan honlapot adunk át, amelyről elmondható, hogy valamilyen általános szinten alapoptimalizált. Ez nálunk benne van a honlapkészítés árában.

A keresőoptimalizálás fontos eleme még a linképítés, a megfelelő tartalmak generálása és a célok meghatározása. Mindezek együttesen eredményezhetik, hogy az általunk végzett tevékenységsorozatok célja nem más, minthogy olyan weboldalt alkossunk, amely a keresők találati oldalain előbbre helyeződik. A keresőoptimalizálás során ügyfeleink weboldalának jelenlegi forgalmát és a konverziók számát is megsokszorozhatjuk segítve az új látogatók és vásárlók elérését.

A keresőoptimalizálás állandó és folyamatos figyelemmel kísért munkát jelent, nem két vagy háromnapos feladatot.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!