Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Kommunikáció, pr

 

A public relations elsődleges feladata egy vállalat és a környezete között bizalmi viszony kiépítése és fenntartása. A pr irányítási funkció, amelyben minden összefügg és egy átfogó képet alakít ki a kommunikátorról.

 

Szolgáltatásaink:

 

 

 

Kommunikáció, prVirtuális világunk egyik legfontosabb ismérve a könnyű kapcsolattaremtés és a párbeszéd. A kommunikáció és a public relation szempontjából ez az egyik legjobb tér és csatorna arra, hogy külső és belső célcsoportjainkkal hiteles és bizalmi kapcsolatot építhessünk ki.

 

 

A kommunikáció további lehetőségei, amelyek segítik a gazdaságilag hatékony működését. Egyesek közülök, akár azonnali mások hosszútávú megtérülést generálnak.

 

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest