Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Sajtótájékoztatók, sajtóesemények szervezése

A sajtóesemények jelentőségteljes mérföldkövei lehetnek egy vállalkozás kommunikációs tevékenységében. Sajtótájékoztatókat, sajtókonferenciákat nagyobb hírértékkel bíró bejelentések esetén érdemes megvalósítani. A sajtótájékoztatók szervezése az esemény előkészítéséig egészen egyszerű feladat, alapja a jó szervezés, ám egyáltalán nem mindegy mit kommunikálunk és abból mit hoz le a média vagy éppen hányan vannak jelen az eseményen.

A sajtóesemények előkészületeiben a médialista összeállításától a helyszínválasztáson át a sajtófigyelésig és a helyszíni szervezésben, lebonyolításban is segítünk. Javaslatot teszünk a lehetséges aktivitásokra és a kapcsolódó kommunikációs és marketing programokra, promócióra is. Ezáltal ügyfeleink célcsoportjai számára is egy befogadható, érthető és megjegyezhető képet alkotunk a vállalkozásról a célmédiumban és a célcsoport fejében egyaránt. Kellő tapasztalattal és újságírói múlttal, tudással rendelkezünk, hogy ismerjük az újságírók, szerkesztőségek működését, igényeit, éppen ezért pontosan tudjuk, hogy az ügyfeleinkkel kapcsolatos információkat milyen formában, hol és hogyan tálaljuk. A velünk kapcsolatban álló médiumok tudják, hogy az általunk koordinált sajtókommunikációs események során pontos híreket, részletes háttérinformációt, jól hasznosítható sajtóközleményeket és hiteles információt kapnak.

Bízza ránk a nyilvános és zártkörű sajtó események részletes tervezését, a partnerek és az esetleges szereplők felkeresését, a tematika kijelölését, a beszédek megírását és a sajtókapcsolatok menedzselését és üzenetei csorbítatlanul jelennek meg a médiában!

A mottó: Dolgozz jól és beszélj róla!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest