A sajtóesemények, sajtókonferenciák jelentőségteljes mérföldkövei lehetnek egy vállalkozás kommunikációs tevékenységében.

Sajtótájékoztatókat, sajtókonferenciákat nagyobb hírértékkel bíró bejelentések esetén érdemes megvalósítani. A sajtótájékoztatók szervezése az esemény előkészítéséig egészen egyszerű feladat, alapja a jó szervezés. Ám egyáltalán nem mindegy mit kommunikálunk és abból mit hoz le a média vagy éppen hányan vannak jelen az eseményen.

sajtótájékoztatók szervezéseA sajtóesemények előkészületeiben a médialista összeállításától a helyszínválasztáson át a sajtófigyelésig és a helyszíni szervezésben, lebonyolításban is segítünk. Javaslatot teszünk a lehetséges aktivitásokra és a kapcsolódó kommunikációs és marketing programokra, promócióra is. Ezáltal ügyfeleink célcsoportjai számára is egy befogadható, érthető és megjegyezhető képet alkotunk a vállalkozásról a célmédiumban és a célcsoport fejében egyaránt. Kellő tapasztalattal és újságírói múlttal, tudással rendelkezünk. Ismerjük az újságírók, szerkesztőségek működését, igényeit. Éppen ezért pontosan tudjuk, hogy az ügyfeleinkkel kapcsolatos információkat milyen formában, hol és hogyan tálaljuk.

A velünk kapcsolatban álló médiumok tudják, hogy:

  • az általunk koordinált sajtókommunikációs események során pontos híreket,
  • részletes háttérinformációt,
  • jól hasznosítható sajtóközleményeket és
  • hiteles információt kapnak.

Bízza ránk a nyilvános és zártkörű sajtó események részletes tervezését, a partnerek és az esetleges szereplők felkeresését, meghívását, utánkövetését! Segítünk a tematika kijelölésében, a sajtóközlemények és beszédek megírásában, a sajtókapcsolatok menedzselésében azért, hogy üzenetei csorbítatlanul jelenjenek meg a médiában! A jó sajtókapcsolat, a jó pr és a hatékony sajtómegjelenések ma már nemcsak a cég image-nek tesznek jót. Hanem a cég weboldalának is, hiszen a megfelelő link elhelyezésével egy-egy sajtóközlemény megjelenése hatékony linképítésnek is számít.

A sajtótájékoztatók szervezése nem egyszerű feladat, de tudja-e hogyan kezelje a médiumok képviselőit? Mi megtanítjuk. 

A mottó: Dolgozz jól és beszélj róla!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!