Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Online marketing

Online marketing szolgáltatások

Az online megjelenés és az online marketing jelentősége az utóbbi évtizedben komolyan megnőtt. Számos olyan online eszköz létezik, amely nemcsak olcsóbb, de sok esetben hatékonyabb is a hagyományos offline megjelenéseknél. Ám, a jó online marketinghez jó alapok és szakértelem szükséges.

 

 

 

Online marketing

 

Online pr szolgáltatások

Egy startup vállalkozás számára ma már elengedhetetlen az online pr. De mindenki más is sikeresen kezelheti (vagy inkább kötelezően kellene kezelnie) az alapokat, hiszen online lehetőséget kapunk a véleményformálásra, a médiával való kapcsolattartásra és a nyilvánosság kezelésére gyors, költséghatékony és egyszerűbb terjesztési módon.

 

 

Közösségi marketing szolgáltatások

Social marketing alatt legtöbben csak a Facebook rajongói oldalakra gondolnak, pedig az sokkal több a facebooknál. Napjainkban a legtöbben azt feltételezik, hogy mindenki használja a közösségi marketing eszközeit. Ez azonban távol áll a valóságtól. A közösségi médiát ugyanis általában az emberek használják, az üzleti vállalkozások nem. Nyilvánvalóan hasznos lenne legalább a visszajelzések fogadása érdekében. Ha már vannak modern korunknak vívmányai, akkor érdemes használnunk őket.

A közösségi marketing használatakor elengedhetetlen a folyamatosság, nem elég egyszer-kétszer tájékoztatni a közösséget. Az értékesítés támogatása érdekében állandóan jelen kell lenni a közösségi oldalakon és úgy kell kommunikálni, hogy az egységes képet mutasson a vállalatról, igazodva a célcsoport tagjainak szokásaihoz, elvárásaihoz.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest