Rendelkezik már honlappal, de az nem hatékony, nincs látogatottsága?

Még nincs honlapja de szükség lenne rá?

 

Mi hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy honlapja látogatóinak számát és a látogatás gyakoriságát növeljük. Ezzel együtt a konverziókat is gyarapítsuk vagy, hogy egy új honlapot készítsünk Önnek. Szakértői szemmel és alapos odafigyeléssel a lehető legátgondoltabb és legegységesebb weboldalakat hozzuk létre. Melyek minőségükből, optimalizáltságukból fakadóan lehetővé teszik annak valószínűségét, hogy a látogatók a lehető legtöbb időt töltsék a honlapokon, sőt visszatérjenek rájuk, vásároljanak vagy másoknak ajánlják.

Ez a látogatottság növelésének egyik alappillére, azonban csak akkor lehetséges, ha a honlapon értékes és átlátható tartalmakat talál a látogató. Nem csak látogatottságnövelésre, hanem magasabb konverziószámra is számíthatnak ügyfeleink. Hiszen az általunk elkészített weboldalak tartalmai speciális, akár több szóból is álló kifejezésekre vannak optimalizálva annak érdekében, hogy a keresést végző felhasználók ezeket a honlapokat könnyedén megtalálják. A keresőoptimalizálás, tehát egy nagyon összetett folyamat és kulcsfontosságú eleme a látogatói szám növelésének.

A látogatottságnövelés során mi is több módszert alkalmazunk egyszerre. Például:

A long tail kulcsszavak használata, amelyeket nem csak a szövegben kell elhelyezni, hanem érdemes már az oldal címsorába vagy a szöveg címébe és alcímeibe, továbbá a meta leírásba egyaránt belecsempészni.

A különböző linképítések segítségével az adott weboldal tartósan vagy időszakosan egy olyan előkelő pozícióba kerülhet a keresőben, ami minden honlaptulajdonos álma. Természetesen odafigyelünk arra is, hogy minőségi oldalak minőségi linkjei mutassanak az oldalra. Igyekszünk olyan blogok oldalain és közösségi oldalakon linket építeni, ami közkedvelt és értékes. Így a látogatók száma rohamos ütemben fog növekedni és a visszatérő látogatók számának aránya is változni fog a pozitív irány felé.

A látogatottság növeléséhez alkalmazhatunk fizetett online reklámfelületeket, fizetett linkeket vagy akár kattintás alapú hirdetési rendszereket is, sőt akár nyomtatott hirdetéseket is.

Minél többen beszélnek honlapjáról, annál értékesebb lesz a keresők szemében is.

A közösségi marketing éppen ezért tekinthető a látogatottság-növelés hatékony módszerének.

A látogatottság-növelés szempontjából a content marketing, azaz a megfelelően szövegezett és elegendő mennyiségű tartalommal ellátott honlap is elengedhetetlen, így akár a folyamatosan vezetett blog is előnyös. Sőt, az úgynevezett hajtás feletti rész gondos megtervezése is.

Azonban ezek a folyamatok állandó méréseket és megfigyeléseket igényelnek, amelyekkel pontosan követhetjük a látogatók számát, azoknak viselkedését. Honnan jöttek, meddig maradtak, mit néztek meg milyen útvonalon, és akár azt is, hogy milyen keresőt alkalmaznak? A Google Analytics segítségével ezeket mind-mind elvégezzük és megrendelőink számára kézzel fogható adatokat adunk. Természetesen ezekből az információkból további konklúziókat tudunk levonni a további látogatottságnövelés és együttműködés érdekében.

A legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük munkánkat, így az Ön honlapjának látogatottsági számában is egy látható, folyamatos növekedés fog végbemenni, ha minket választ.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!