Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Látogatottságnövelés

Rendelkezik már honlappal, de az nem hatékony, nincs látogatottsága?

Még nincs honlapja de szükség lenne rá?

 

Mi hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy honlapja látogatóinak számát és a látogatás gyakoriságát növeljük, ezzel együtt a konverziókat is gyarapítsuk vagy, hogy egy új honlapot készítsünk Önnek. Szakértői szemmel és alapos odafigyeléssel a lehető legátgondoltabb és legegységesebb weboldalakat hozzuk létre, amelyek minőségükből, optimalizáltságukból fakadóan lehetővé teszik annak valószínűségét, hogy a látogatók a lehető legtöbb időt töltsék a honlapokon, sőt visszatérjenek rájuk, vásároljanak vagy másoknak ajánlják.

Ez a látogatottság növelésének egyik alappillére, azonban csak akkor lehetséges, ha a honlapon értékes és átlátható tartalmakat talál a látogató. Nem csak látogatottságnövelésre, hanem magasabb konverziószámra is számíthatnak ügyfeleink, hiszen az általunk elkészített weboldalak tartalmai speciális, akár több szóból is álló kifejezésekre vannak optimalizálva annak érdekében, hogy a keresést végző felhasználók ezeket a honlapokat könnyedén megtalálják. A keresőoptimalizálás, tehát egy nagyon összetett folyamat és kulcsfontosságú eleme a látogatói szám növelésének.

A látogatottságnövelés során mi is több módszert alkalmazunk egyszerre. Például:

A long tail kulcsszavak használata, amelyeket nem csak a szövegben kell elhelyezni, hanem érdemes már az oldal címsorába vagy a szöveg címébe és alcímeibe, továbbá a meta leírásba egyaránt belecsempészni.

A különböző linképítések segítségével az adott weboldal tartósan vagy időszakosan egy olyan előkelő pozícióba kerülhet a keresőben, ami minden honlaptulajdonos álma. Természetesen odafigyelünk arra is, hogy minőségi oldalak minőségi linkjei mutassanak az oldalra, és igyekszünk olyan blogok oldalain és közösségi oldalakon linket építeni, ami közkedvelt és értékes, így a látogatók száma rohamos ütemben fog növekedni és a visszatérő látogatók számának aránya is változni fog a pozitív irány felé.

A látogatottság növeléséhez alkalmazhatunk fizetett online reklámfelületeket, fizetett linkeket vagy akár kattintás alapú hirdetési rendszereket is, sőt akár nyomtatott hirdetéseket is.

Minél többen beszélnek honlapjáról, annál értékesebb lesz a keresők szemében is. A közösségi marketing éppen ezért tekinthető a látogatottság-növelés hatékony módszerének.

A látogatottság-növelés szempontjából a content marketing, azaz a megfelelően szövegezett és elegendő mennyiségű tartalommal ellátott honlap is elengedhetetlen, így akár a folyamatosan vezetett blog is előnyös. Sőt, az úgynevezett hajtás feletti rész gondos megtervezése is.

Azonban ezek a folyamatok állandó méréseket és megfigyeléseket igényelnek, amelyekkel pontosan követhetjük a látogatók számát, azoknak viselkedését. Honnan jöttek, meddig maradtak, mit néztek meg milyen útvonalon, és akár azt is, hogy milyen keresőt alkalmaznak? A Google Analytics segítségével ezeket mind-mind elvégezzük és megrendelőink számára kézzel fogható adatokat adunk. Természetesen ezekből az információkból további konklúziókat tudunk levonni a további látogatottságnövelés és együttműködés érdekében.

A legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük munkánkat, így az Ön honlapjának látogatottsági számában is egy látható, folyamatos növekedés fog végbemenni, ha minket választ.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest