Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Online marketing árajánlatkérés

 

Név*:

E-mail cím*:

Telefonszám*:

Érintett weboldal*:

Érintett facebook oldal:

Egyéb közösségi oldal:

Tárgy:

Árajánlatot kérek a következőkre:

Látogatottságnövelés - OptimalizálásWebáruház optimalizálásaÚj weboldal készítéseMeglévő weboldal fejlesztése, átalakításaWebáruház készítéseLanding pageGoogle Adwords kampánykezelésLinképítésFacebook oldal kezelése magyar nyelvenFacebook oldal kezelése idegennyelvenFacebook design készítéseLinkedIn oldal kezeléseTwitter oldal kezeléseTwitter design kezeléseYoutube csatorna kezeléseEgyéb közösségi médiacsatorna kezeléseMicrosite-készítésHírlevél tervezéseSEO szövegírásBlogírásKonkurenciafigyelés, versenytárselemzésE-mail marketing kampány tervezés és kivitelezésVideomarketingWebáruház feltöltéseNemzetközi piacralépés, weboldalfordításOnlinemarketing-auditOnline piackutatás

Egyéb üzenet:Adatvédelmi szempontból hozzájárulok a következőkhöz:
Adataimat az árajánlatkéréshez kapcsolódóan kezeljék.
Feliratkozom hírlevélre, melyről bármikor leiratkozhatok.Engedélyezem, hogy számomra előnyös marketinglehetőségekről tájékoztassanak.
Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest