Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Versenytárselemzés, konkurenciafigyelés

Szakértő munkatársaink olyan elemzést készítenek versenytárselemzés során, amely segítségével megismerhetők a konkurens piacok, cégek, márkák, termékek és azok piacon betöltött szerepe.

Hazánkban ezzel a korántsem új marketingeszköz adta lehetőséggel kevesen élnek. Pedig, ha jobban belegondolunk egyáltalán nem elhanyagolható a mai, fejlett, informatikai világban, hogy az online konkurenciát és viselkedését, megmozdulásait szem előtt tartsuk. Az általunk végzett analízis kiértékelésének célja, hogy az ügyfél képet kapjon a konkurencia viselkedéséről, stílusáról, felderíthető szándékairól, erős és gyenge pontjairól, továbbá, hogy meg-, illetve kiismerje kommunikációs stílusát, ügyfélkezelését és az esetleges piaci trendeket. De mindezek mellett egy kivonatolt versenytársakra vonatkozó webanalitika is részét képezi a folyamatnak.

Az online versenytársak megfigyelését, elemzését könnyedén felhasználhatjuk saját ügyfeleink pozíciójának javításához is, ami a keresőoptimalizálás egyik kelléke lehet.

Az általunk összegyűjtött adatok kézzelfogható információként szolgálnak minden ügyfelünk számára, a további online és offline marketingstratégiai döntések kialakításakor is.

Előzze meg versenytársait, legyen sikeres és nyereséges vállalkozása!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! - Versenytárselemzés

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest