Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Online marketingaudit

Az általunk adott Online Marketing audit célja, hogy értékelje egy vállalkozás, személy, szolgáltatás, ügy vagy termék online jelenlétét. Egyfajta ellenőrzési pontot, mérföldkövet jelenthet egy cég életében, hiszen nem csak ellenőrzi a folyamatokat, eszközöket, csatornákat, végrehajtókat és közreműködőket, hanem meghatározza a helyes vagy inkább a leghatékonyabb, legcélravezetőbb irányt is.

Minden üzlet és vállalkozás tulajdonosa más és más – nem mindenki fér el egy adott piaci szegmensben és nem lehet a sikert sem egy kaptafára húzva megvalósítani. Ma már olyan sok minden és sokféle módszer technika, szoftver, mérés, stb. segíthet nyereségessé tenni egy vállalkozást, hogy mi nemcsak a legjobb eszközöket, hanem sokkal inkább a legoptimálisabb, ár-érték arányban a legkedvezőbb piaci jelenlétet segítünk megtalálni.

Az áttekintés során a teljes online szektori jelenlétet feltérképezzük, elsősorban az online marketinget támogató marketingrendszerekre koncentrálva. De vizsgáljuk az eredményességet meghatározó külső és/vagy belső marketingkörnyezet, illetve a folyamatok szisztematikus átvilágítását, felmérését és szakmai értékelését is elvégezzük. Ezek után ügyfeleink számára olyan javaslatokat teszünk, és olyan vállalkozásra szabott online marketing lépéssort állítunk össze, aminek megvalósítása során a komoly és látható eredmény már akár heteken belül is jelentkezhet, illetve a meghatározott feladatokat, taktikákat, stratégiákat úgy adjuk át, hogy a megvalósítás akár nélkülünk is elindítható, kivitelezhető.

Az auditálás vége minden esetben egy írásos dokumentumban rögzített anyag, amely beemelhető egy marketingtervbe vagy része lehet a marketingstratégiának. Időtervét tekintve – az előzetes megbeszéléseknek megfelelően – általában az elkövetkező 6-12 hónap feladatait tartalmazza fontossági sorrendben, könnyen átlátható módon. Célja, hogy segítsen megérteni, mik az azonnali teendők és mik azok, amelyek hátrább sorolhatók az úgynevezett „to do” listán.

Minden olyan vállalkozásnak ajánljuk az online marketingauditot, akik valamilyen formában jelen vannak az online piacon, azonban a várt eredmények valami okból kifolyólag eddig még nem jelentkeztek. Azoknak is ajánljuk, akik már rendelkeznek marketing stratégiával, de az eddig alkalmazott stratégia alapján elért eredményekkel egyáltalán nem, vagy részben nem elégedettek.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest