Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Hűségprogramok

A hűségprogramok – mind az online, mind az offline területen – hosszút távú marketingaktivitások sorozatai, amelyek segítségével fogyasztói döntéseket lehet befolyásolni, új vevőket és partnereket lehet megnyerni és azok hűségét valamilyen módon honorálni.

Elsődleges célunk, hogy az adott cég már meglévő partnereit megtartsuk és az adott termékhez, szolgáltatáshoz, vállalkozáshoz vagy márkához hosszú távú pozitív irányultságot alakítsunk ki és a vevők vásárlási hajlandóságát fokozzuk.

A vásárlók leginkább a kedvezőbb árat és az ajándékot díjazzák, a játékot pedig szeretik.

A vevői igények hatékonyabb kielégítése érdekében, a vásárlási szokások precíz kiértékelésével tudjuk még inkább fokozni a cég felé kialakított hűséget. A szóban forgó, korrekt kiértékelés által nyújtott információkat minden esetben közösen átbeszéljük ügyfeleinkkel annak érdekében, hogy a cégvezetők tisztán lássák a vevőköreik viselkedését és lojalitását.

 

A hűségprogramoknak különböző fajtái vannak

  • lojalitás programok – jutalom, adathordozó, üzemeltető cégek száma szerint (kedvezményt biztosító rendszerek)
  • pontgyűjtő akciók
  • klubok, közösségek szervezése

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! - Hűségprogramok

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest