Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Online piackutatás

Az online piackutatás címszó alatt akár két dolgot is érthetünk. Az egyik, hogy részletesen megvizsgáljuk egy cég online piacon betöltött szerepét. Így a piackutatás alkalmas lesz arra, hogy az érdeklődő és vásárlói kört célorientáltabb marketinginformációkkal tudjuk elérni.

A másik, hogy az internetpenetráció növekedésével egyre több ügyfél fordul bizalommal az adatfelvétel online formája felé, felismerve a benne rejlő lehetőségeket. Mára már az online piackutatás egyre szélesebb körben alkalmazandó, amely hatékony adatfelvételi módszerré nőtte ki magát. Többféle online mintavételi módszer alkalmazásával biztosítjuk ügyfeleink számára a piackutatás kiértékelhető és torzításmentes adatait.

Az online piackutatás árai kedvezőek mind a primer, mind a szekunder adatok esetében. Jóval egyszerűbb az adatfeldolgozás is, esetenként időt spórolva ezzel az ügyfél számára. Bizonyos esetekben lehetőség nyílik a folyamatos nyomon követésre és a részeredmények azonnali lekérésére.

Az online piackutatásban leggyakrabban használt módszerek lehetnek kvalitatívak és kvantitatívak egyaránt. A mindenki által alkalmazott piackutatási módszereket szinte maradéktalanul felölelik és a kérdező semmilyen formában nem befolyásolja a válaszadót.

A közreműködésünkkel végzett online piackutatás maradéktalanul hozzájárul a vállalati döntéshozatalhoz. A mi feladatunk, hogy a releváns online és piaci adatokat, információkat szisztematikusan és célorientáltan gyűjtsük, azokat feldolgozzuk és elemezzük. A feltárt összefüggések megismerése után elemzéseket, előrejelzéseket készítünk ügyfeleink számára, amelyekkel az adott vállalkozások marketing-eszközrendszerének eredményes alkalmazását tudjuk támogatni.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest