Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Stratégiaalkotás, internetmarketing

 

Szolgáltatásainkkal és az online marketing tevékenységeinkkel hozzájárulunk ügyfeleink sikeres stratégiai tervezésének azon részeihez, amelyek kifejezetten a hosszú távú szervezeti célok, az erőforrások valamint a marketinglehetőségek összehangolására vonatkozó elképzelések összességét foglalják magukba. Segíteni tudunk olyan vállalkozásoknak, akik a stratégiai tervezés szakasza előtt állnak, hiszen szakértelmünkkel sikerülhet egy olyan stratégiaalkotás, amelynek végeredményeként marketing nem céltalan pénzköltés, hanem pénzügyileg mérhető, gazdasági előny.

A stratégiaalkotást egy Online Marketing audit előzi meg, amely értékeli egy vállalkozás, személy, szolgáltatás, ügy vagy termék online és/vagy offline jelenlét. Ez egyfajta ellenőrzési pontot, mérföldkövet is jelenthet a cég életében, mert nem csak ellenőrzi a folyamatokat, eszközöket, csatornákat, végrehajtókat és közreműködőket, hanem meghatározza a helyes, vagy inkább a leghatékonyabb, legcélravezetőbb irányt is.

Mi nemcsak a legjobb eszközöket, hanem sokkal inkább a legoptimálisabb, ár-érték arányban a legkedvezőbb piaci jelenlétet segítünk megtalálni. Az auditálás vége minden esetben egy írásos dokumentumban rögzített anyag, amely beemelhető egy marketingtervbe vagy része lehet a marketingstratégiának. Tudjon meg többet Online Marketing audit szolgáltatásunkról!

Az internetmarketing szolgáltatásunk során olyan marketingtevékenységeket, -eszközöket és -módszereket alkalmazunk, amelyek esetében az ügyfelünk által kitűzött célcsoport tagjainak elérését meggyőzését és befolyásolását, illetve a piackutatást az online felületen végezzük el. Úgy alakítjuk ki vagy át megrendelőnk weboldalát, hogy az minél jobb befolyásoló, és vásárlásra ösztönző képességgel rendelkezzen azaz, hogy minél több potenciális vevő látogasson el az illető oldalára rövid időn belül. Az internetmarketing szolgáltatásunkhoz a honlapok szakértői kezelésén kívül, hozzá tartozik még az e-mailek és az elektronikus kereskedelemhez szükséges marketing folyamatok kezelése és felügyelete is. Ezért az internetmarketing során három speciális területre szükséges koncentrálni, úgymint a webmarketingre, az e-mail marketingre és nem utolsó sorban a közösségi marketingre. A web marketing során minden olyan szükséges és indokolt marketing tevékenységet végrehajtunk, amivel az ügyfelünk számára biztosítani tudjuk az esetleges online kereskedelem növekedését, az interneten megjelenő vagy hirdető reklámok számának gyarapodását, illetve a keresésekből fakadó, rámutató találatok emelkedését és ellenőrzését az optimalizálás alapján. Az e-mail marketing egyértelműen magába foglalja azokat a marketing tevékenységeinket, amelyek a megrendelőnk jelenlegi és leendő ügyfeleinek kiküldött elektronikus üzenetekhez elengedhetetlenek, mint például az e-mailben megfogalmazott szöveg megírása és esztétikai tálalása. A közösségi médiában folytatott marketing tevékenységeink során mindig az adott piaci terület és időszak legpotenciálisabb csatornáira koncentrálunk, így most a Facebook, a Twitter, a Google+, a Linkedin és a YouTube oldalakba adjuk a legnagyobb erőfeszítéseinket, de foglalkozunk a következőkkel is: Pinterest, Instagram, VK, Vimeo, Tumblr, Flickr, Myspace, Snapchat.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest