Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Webergonómia

Mai világunkban elengedhetetlen, hogy egy vállalkozásnak megfelelő honlapja legyen. Célunk olyan weblapok átadása megrendelőink számára, ami a lehető legfelhasználóbarátabb kezelést, elérhetőséget biztosítja a célközönség számára.

Ma már az is elengedhetetlen, hogy egy cég honlapja reszponzív, divatosan szólva mobilbarát legyen, mivel az informatika gyors fejlődésének köszönhetően mára rengeteg eszköz áll rendelkezésünkre a szörfözéshez. Cégünk csak reszponzív weblapokat készít, de abban is tudunk segíteni, hogy egy régi statikus honlapot alakítsunk át.

A webergonómia alapvető elvárás a megrendelők részéről. Minden alkalommal figyelembe vesszük a megrendelők honlapjának potenciális látogatóit, a célcsoport igényeit, életkorát, használati szokásait és még a gondolkodásmódját is, hiszen senki nem szeretné, ha bárki csalódottan távozna a böngészett oldalról.

Az általunk készített weboldalak minden esetben:Web-ergonómia

  • letisztult dizájnnal és funkcionális célokra kihegyezetten készülnek
  • megfelelően strukturáltak, olvashatóak és rendezettek
  • könnyen kezelhetők és jól navigálhatók
  • interaktívak és maximális használhatósági fokon működve támogatják a konverziókat
  • megfelelnek az adott nyelv helyesírási szabályainak
  • átadási állapotukban is alapoptimalizáltak
  • a megrendelők által is könnyen kezelhetőek
  • megfelelnek az előírási szabványoknak és az általános SEO elvárásoknak

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

 

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest