Általában igaz, hogy a vásárlók 85 százalékkal nagyobb valószínűséggel vesznek meg egy terméket, miután láttak róla egy videót. 

De a videomarketing nem csak egy néhány perces rövidfilm vagy reklám. A tudatosan használt videomarketing egyesíti a hangzó, a képi és a digitális világ hatásait, előnyeit.

Egy stratégiailag jól célzott videó képes konverziót, brandet és imázst is építeni a vállalkozás számára. A videomarketing egyik legnagyobb előnye, hogy az emberek szívesen néznek változatos, egyedi tartalmakat az interneten, akár céltudatos keresésről, akár céltalan böngészésről legyen szó.

A videomarketing esetében nagyon fontos az időzítés, az emlékezetesség, a hitelesség és az optimalizálás egyaránt. Célunk, hogy minden ügyfelünk lássa, megtérülnek az általuk befektetett forintok és az általunk befektetett munka, illetve idő egyaránt.

A videomarketing kampány elején közösen tisztázzuk ügyfeleinkkel,

milyen érzelmeket, hatást szeretnének kiváltani a videókkal, ki az elsődleges célcsoport és nem utolsó sorban, hogy milyen tevékenységeket, reakciókat várnak el.

Nemcsak a videó elkészítése a fontos, hanem a videomegosztó portálok ismerete is. Cégünk a stratégia, a kampány, az üzenet és a csatornák létrehozásától a videó elkészítésén át a terjesztés koordinálásáig és ellenőrzéséig mindent feladatot vállal annak érdekében, hogy az Ön cége is sikeres legyen a mozgókép világában.

Sok marketinggel foglalkozó cég megfeledkezik a CTA (call-to-action) fogalmáról, ami valamilyen konkrét cselekvésre, tevékenység véghezvitelére buzdítja az ügyfelek partnereit. Mi sosem feledkezünk meg erről, főként nem a videotartalmak esetében. Hiszen a videókba tehető egy-egy direkt felhívás vagy a videók végén lehet egy rövid link, ami rákattintás után a nézőt a céloldalra irányítja. Szakértőink a SEO teljes mértékű figyelembevételével keresőbaráttá tudják tenni ügyfeleink csatornáit, videóit, ami fontos a Google rendszeres algoritmus frissítései miatt.

Mindenegyes videomarketinget igénylő munkánk esetében megfigyeljük az Ön ügyfeleinek digitális viselkedését, amely hozzásegítheti az ezzel kapcsolatos döntésekhez. Hiszen ha tudjuk, mely témákat kedvelik a látogatók, módosítjuk a tartalomstratégiát a lehető legoptimálisabbra.

A videomarketing az ismert tévéreklámokkal versenyre kelve, lehetővé teszi a mozgóképes megjelenés költséghatékony, rövid idő alatti változatának megvalósítását legyen az reklám vagy pr-film, goodwill film, oktatási videó vagy bármi más.

Innen már csak egy lépés a vírusmarketing.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!