Pontosan tudjuk, milyen feltételek szükségesek ahhoz, hogy egy webáruház sikeres legyen és kitűnjön a versenytársak webshopjai közül.

Bár ma már az offline kereskedésektől nem térnek el nagyban (szinte csak a virtuális tér a különbség) az online kereskedések sem és egy webshop színvonala hűen tükrözi a cég által kínált termékeket vagy szolgáltatásokat. A kedves és figyelmes kiszolgáló személyzet sokszor hiányzik. Ha ránk hallgat, Önnek ez is meglesz. 

Webshop-készítésA munkafolyamatot természetesen ebben az esetben is egy alapos felméréssel kezdjük, hiszen csak így tudjuk megrendelőink számára a lehető legideálisabb marketing stratégiát kialakítani a megálmodott webshophoz is igazítva. Minden esetben az ügyfél egyedi igényeit vesszük elsődleges támpontnak, és annak megfelelően készítjük el a webshop arculatát és funkcióit.

Mivel nagyon fontos az első benyomás, így a webshop készítése során ügyelünk arra is, hogy az oldal keresőfunkciói és az online vásárlás utasításai a potenciális célközönség számára valóban egyértelműek legyenek. Továbbá arra törekszünk, hogy az általunk készített webáruházak egyedi, ízléses és felhasználóbarát oldalak legyenek. Hiszen az oldalra érkezők figyelmét csak akkor sikerül felkeltenünk, ha eltérünk a versenytársak sablonos webshopjaitól. A közösségi online média adta lehetőségeket kihasználva webshopjának aktuális akcióit illetve az új termékeit futótűzként terjesztheti a világhálón.

Ismerjük a webshop-készítés jogi, banki és technikai háttereit, mindezek mellett szeretünk dizájnban is érdekes webshopokat készíteni.

Tudja meg, hogyan készítjük honlapjainkat és a webshopokat!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!