A microsite és a landing page nem más, mint egy mini weboldal, 

amely csak néhány oldalból áll, így nem annyira komplex a felépítése, mint általában egy honlapnak. Az eredeti honlapok mellett elkülönítve, vagy azokat kiegészítve működnek. Mindössze néhány menüpontot tartalmaznak szöveggel, képekkel vagy az esetek többségében egy adott funkcióra fókuszáló űrlappal. Így célzott információt tudnak eljuttatni a közönséghez, célcsoporthoz vagy egy nagyon konkrét célt tudnak hatékonyan támogatni.

Akár hírlevélre való feliratkozásról, akár vásárlásról, akár nyereményjátékról legyen szó, mi segítünk elkészíteni microsite oldalát vagy landing page-ét. Mivel az oldal általában csak egy témára fókuszál, így alkalmas lehet mindazon ügyfeleink számára, akik csak egyes célcsoportokat szeretnének elérni, vagy akik reklámkampányaikat szeretnék kiegészíteni, továbbá akik online hirdetéseket terveznek landing page oldallal egybekötve.

A microsite és a landing page nem más, mint egy mini weboldalA microsite-ok előnyei közé tartozik az is, hogy egyedi domain névvel használható, amely további lehetőséget jelent a keresőoptimalizálásban, illetve látogatószerzésben. Ezeken az általunk készített oldalakon kialakított célzott tartalom jobb helyezést eredményezhet a keresőkben, mint egy vegyes tartalmú honlap és látogatóinak viselkedése precízebben mérhető a Google Analytics program segítségével.

Amennyiben a közeljövőben online játékot szeretne meghirdetni, amelynek tartalma kicsit összetettebb, érdemes microsite-készítés szolgáltatásunkat igénybe venni, mivel egy egyedi dizájnnal elkészített, jóval átláthatóbb és érthetőbb microsite-tal sokkal több látogatót tud bevonni a játékba. Mi erre felkészültünk! És Ön?

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!