Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Microsite-készítés

A microsite nem más, mint egy mini weboldal, amely csak néhány oldalból áll, így nem annyira komplex a felépítése, mint általában egy honlapnak. Az eredeti honlapok mellett elkülönítve, vagy azokat kiegészítve működnek, és mindössze néhány menüpontot tartalmaznak szöveggel, képekkel vagy az esetek többségében egy adott funkcióra fókuszáló űrlappal.

Akár hírlevélre való feliratkozásról, akár vásárlásról, akár nyereményjátékról legyen szó, mi segítünk elkészíteni microsite oldalát. Mivel a microsite általában csak egy témára fókuszál, így alkalmas lehet mindazon ügyfeleink számára, akik csak egyes célcsoportokat szeretnének elérni, vagy akik reklámkampányaikat szeretnék kiegészíteni, továbbá akik online hirdetéseket terveznek landing page oldallal egybekötve.

A microsite-ok előnyei közé tartozik az is, hogy egyedi domain névvel használható, amely további lehetőséget jelent a keresőoptimalizálásban, illetve látogatószerzésben. Ezeken az általunk készített oldalakon kialakított célzott tartalom jobb helyezést eredményezhet a keresőkben, mint egy vegyes tartalmú honlap és látogatóinak viselkedése precízebben mérhető a Google Analytics program segítségével.

A microsite a közösségi csatornákon is alkalmazható, hiszen az általa képviselt egyedi üzenetek beintegrálhatók például a Facebookra is.

Amennyiben a közeljövőben online játékot szeretne meghirdetni, amelynek tartalma kicsit összetettebb, érdemes microsite-készítés szolgáltatásunkat igénybe venni, mivel egy egyedi dizájnnal elkészített, jóval átláthatóbb és érthetőbb microsite-tal sokkal több látogatót tud bevonni a játékba. Mi erre felkészültünk, és Ön?

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest