Az article marketing az online marketing egyik legrégibb offline stratégiai hagyományait követi és általában különböző honlapokon megjelenő cikkek írását és stratégiai elhelyezését foglalja magába.

Az article marketing hatékonyan segít a márkaépítésben és a linképítésben is. Ráadásul a Google Panda óta tudjuk, hogy nagyon fontos a minőségi tartalom megvalósítása. 

A cikkmarketing, ahol a cikket megfelelő számú újságnak és blognak küldjük el, alapanyagként szolgálhat a média képviselői számára, de sokszor egy az egyben közlésre kerülnek a cikkek. Ugyanez a helyzet a cikként közölt vagy kiadott sajtóközleményekkel.

Az article marketingnek külföldön erősebb hagyományai vannak, de ma már Magyarországon is vannak olyan oldalak, ahova érdemes beküldeni egy-egy cikket. Ezt azonban minden szempontból okosan kell tenni, mert ugyanazt a cikket több helyre nem érdemes elküldeni, ugyanis a tartalomduplikálás többet árt, mint használ.

Szakértelmünkkel hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy az interneten böngésző és az általunk közzétett cikkekre rátaláló felhasználókat arra ösztönözzük, hogy ügyfeleink honlapjára látogassanak. Az article marketing akkor lesz eredményes és hatékony, ha minket kér fel arra, hogy minőségi cikkeket írjunk cégéről vagy termékeiről, szolgáltatásairól. Munkánk során törekszünk arra, hogy olyan oldalakat keressünk fel, ahol megengedett, hogy a cikkek szövegeinek tartalma linket tartalmazzon, amely közvetlenül átvezeti az olvasót az ügyfél honlapjára.

Az általunk megfogalmazott szövegek mind tartalmilag, mind formailag figyelembe veszik az ügyfél igényeit, így a vállalkozás arculatával megegyezően készülnek el. Mindig ügyelünk arra, hogy a lehető legjobb kulcsszavakat válasszuk ki. Így a legtökéletesebb keresőoptimalizálást tudjuk elérni, nincs ez másképp az általunk megírt cikkek esetében sem.

Cikkmarketing esetén fontos odafigyelni a tartalom mellett:

  • Cikk címe
  • Megfelelő kulcsszavak
  • Megfelelő és emészthető hosszúság
  • Akcióra való felhívás
  • Kerülni kell a duplikált tartalmakat
  • GYIK felhasználása
  • Jól megválasztott, magas page rank számú oldalak

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!