Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Reklámszöveg- és szlogenírás

A hatékony és jól megírt reklámszövegek befészkelik magukat a fogyasztók fejébe és éppen akkor jutnak a célközönség eszébe, amikor azok vásárolnak és olyan ajánlatot tartalmaz, aminek nem lehet ellenállni. Olyan reklámszövegek és szlogenek írását vállaljuk, amik nagyban növelhetik annak az esélyét, hogy egy termék célcsoportja éppen azt az adott termékét fogja leemelni a boltok polcairól. Az ideális reklámszövegek, illetve szlogenek megírását hosszabb előkészítő munka előzi meg, hiszen amellett, hogy ezek a szövegek ütősek, még szórakoztatóaknak is kell lenniük. Szakértő tudásunkból és sokéves tapasztalatainkból adódóan a lehető legkreatívabb és legideálisabb reklámszöveget vagy szlogent írjuk meg Önnek, amellyel garantált előnyhöz fog jutni versenytársaival szemben.

A szlogenek a vállalkozás verbális azonosítói, ami lehet akár egyetlen szó, esetleg szópár, illetve mondat is. A szlogenek könnyebben megjegyezhetőek, ha dallamuk van, fülbemászó rímmel rendelkeznek. Olyan szlogeneket írunk, amelyek rövidek, tömörek, illetve beszédesek.

A reklámszövegírás speciális területe a Google hirdetések írása. Mint mindent, ami nagyon egyszerűnek tűnik, ezt is lehet jól és rosszul csinálni.

A SEO szövegírást angol nyelvterületen lassan önálló szakmaként ismerik el. Nem véletlenül, hiszen egyáltalán nem könnyű olyan szöveget írni, amely megfogja a látogatókat, ugyanakkor a Google helyezéseket is följebb tornázza.

A jó reklámszöveg:

 • nem tartalmaz elcsépelt közhelyeket, de tartalmaz hírt, információt,
 • érthető, a célcsoporthoz közel áll,
 • személyesen szólítja meg a befogadót,
 • azonosulást elősegítő történetet mesél el,
 • figyelemfelkeltő, esetleg előnyöket ígér,
 • azonosítja az adott márkát,
 • meggyőző, érzelmeket kiváltó,
 • rövid.

A hatásos reklámszöveg, szlogen függ:

 • az eladni kívánt terméktől
 • az adott célcsoport jellemzőitől
 • a választott reklámeszközök jellemzőitől.

Szerintünk, egy jó reklámszöveg-író belelát a fejekbe, tudja mit és kinek kínál. Tisztában van a vágyakkal, a problémáikkal az esetlegesen felmerülő kérdésekkel és ezekre válaszol. Mert a jó reklámszöveg rólunk szól, nekünk kínál megoldást, nem arról beszél, amit éppen el akar adni. Végül a legfontosabb a jó reklámszöveg nem hazudik.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! - Reklámszöveg

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest