Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Médiatervezés, médiavásárlás

Online, offline, kültéri és egyéb felületek médiavásárlása.

A vásárolt médiafelületek a marketing és pr-munka kombinálásával együtt még hatékonyabbak lehetnek. A médiatervezés olyan komplex folyamat, melynek során megtervezzük, hogy a kívánt terméket vagy szolgáltatást mely médiumokban jelentessük meg, szem előtt tartva a minél magasabb konverziót. A pr-megjelenések tartalmát és formáját minden esetben ügyfeleink profiljához, stratégiájához és az elérni kívánt közönséghez igazítjuk. Eseti vagy állandó megbízásaink során első lépésünk ügyfeleinkkel együtt meghatározni azokat a szempontokat, büdzsét, amelyek alapján a hely vásárlása vagy foglalása, a hirdetési idő, illetve a hirdetések megjelenítése fog történni. Célunk, hogy olyan médiatárgyalásokat bonyolítsunk le, amelyek a rendelkezésre álló keret leghatékonyabb kihasználásával tudják a médiaértéket maximalizálni.

Médiavásárlás folyamata

  • médiastratégia kialakítása
  • taktikai médiatervezés, optimalizálás
  • ártárgyalás, médiavásárlás jelentős kedvezményekkel
  • médiafelület megrendelése
  • a visszaigazolás ellenőrzése és pontosítása
  • anyagok leadása
  • monitoring folyamatok
  • a médiumtól érkező számlák ellenőrzése, számlázás elindítása
  • utóértékelő munkák.

Ha szüksége van kreatív tervezésre abban is segítséget nyújtunk.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! - médiavásárlás

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest