Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Kommunikációs árajánlatkérés

 

Név*:

E-mail cím*:

Telefonszám*:

Tárgy:

Árajánlatot kérek a következőkre:

Külső és belső pr, illetve projekt alapú kommunikációs stratégiákMédia és kommunikációs auditArculatépítés, imázsmenedzsmentSzervezetikultúra-menedzsmentSajtótájékoztatók és sajtókonferenciákSajtóközlemények és cikkek írásaMédiafigyelésMédiakommunikáció és témamenedzsmentMédiavásárlásRendezvények, konferenciák, tájékoztatók, fórumok, üzemlátogatások szervezése, lebonyolításaSzakmai kiállítások anyagainak összeállítása, szervezése lebonyolításaBelső rendezvények, céges napok, egészségnapok, nyílt napok lebonyolításaPr-filmek és videók készítése, fotózásCSR-tervezésTréningekVezetői tanácsadás, coachingMarketinginformációs rendszer kialakításaArculattervezés (logó, brand, kis- és nagyarculat, arculati kézikönyv kodifikálás)Kiadványtervezés, nyomdai kivitelezésGrafikai tervezésReklámszöveg- és szlogenírásRendezvény- és eseményszervezésAjándéktárgyak beszerzése, tervezésePiackutatás

Egyéb üzenet:Adatvédelmi szempontból hozzájárulok a következőkhöz:
Adataimat az árajánlatkéréshez kapcsolódóan kezeljék.
Feliratkozom hírlevélre, melyről bármikor leiratkozhatok.Engedélyezem, hogy számomra előnyös marketinglehetőségekről tájékoztassanak.

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest