Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Médiakapcsolatok

Az üzleti célok sikeres elérésének, az érdeklődés fenntartásának egyik legfontosabb eszköze a média. A gondosan megválasztott marketingstratégia és marketing-, kommunikációs eszközök, illetve a kiemelkedő médiakapcsolatok együttesével vihető véghez. A médiakapcsolatok szolgáltatásunk azon proaktív és szakmai kommunikációs, valamint kapcsolatszervező tevékenységeinek összefoglaló neve, amelyeket a nyomtatott és az elektronikus média, valamint a nagyközönség irányába folytatunk. A klasszikus pr-munka alapja a jó médiakapcsolati háló.

Ezek a kapcsolatok a bizalmon, a korrektségen és a kétoldalú együttműködésen alapszanak. A médiakapcsolatokat ápolni kell, hiszen a médián keresztül a legkönnyebb elérni az adott célközönséget, környezetet, vagy akár a társadalom egy részét. A médiakapcsolatok hatalmas jelentőséggel bírnak egy szervezet életében, éppen ezért nem ajánlatos figyelmen kívül hagyni őket. Szakmai hozzáértésünkkel és professzionális szervezésünkkel olyan kapcsolatokat tudunk kiépíteni ügyfeleink számára, amiknek az értéke felbecsülhetetlen, hiszen a média egy kulcseszköz a közönség megnyeréséhez és megtartásához.

Vannak olyan esetek, amikor a nyilvánosság nem éppen kedvezően hat a szervezetre, ilyenkor nagyon nehéz helyreállítani az okozott kárt. Ebből kifolyólag van arra lehetőség, hogy szakembereink ügyfeleinkre szabva alkossanak meg krízis- vagy válságkommunikációs stratégiát, amivel helyreállítható az esetleges veszteség. A sajtóval való pozitív viszony menedzselése hozzátartozik a médiakapcsolatokhoz, hiszen ügyfeleink ezáltal is lehetnek hitelesek.

Az általunk ápolt médiakapcsolatok szerves részét képezik megrendelőink stratégiai döntéshozatalai. Munkatársaink többsége újságírói tapasztalattal rendelkezik, így már megtanultak szerkesztői fejjel gondolkodni.

Így a hírértékre koncentrálva is sikereket érhetünk el az Ön cége számára, valamint a célközönségének megfelelően tudjuk tájékoztatni a médiumokat. Akar Ön is meghatározó szerepet betölteni a médiában?

Médiakapcsolati szolgáltatásaink

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest