Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

CSR-tervezés

Egy magára valamit adó, komoly vállalatnál ma már elengedhetetlen, sőt szinte már kötelező, hogy egy hiteles CSR-programot tudjon felmutatni. De a CSR nem kommunikációs eszköz, hanem egy stratégia, amit jól is lehet kommunikálni.

A vállalatok társadalmi szerep-, illetve felelősségvállalása nem jelent mást, minthogy az adott vállalatok – a GRI tartalmi indexet szem előtt tartva – felelősséggel, önként integrálják üzleti tevékenységükbe a társadalmi és környezetvédelmi célkitűzéseket. A társadalmi felelősségvállalásnak elsősorban a környezeti, gazdasági, valamint társadalmi fenntarthatóság biztosításában van kiemelt szerepe.

Gazdasági, társadalmi és környezeti hatás tekintetében egyik vállalat sem zárhatja el magát, hiszen egyre komolyabb és bővülőbb szabályozásoknak kell megfelelni. Szakértői tudással és hozzáértéssel munkatársaink vállalják, hogy az Ön cége számára kidolgoznak egy CSR-stratégiát, ami leginkább illeszkedik a vállalat profiljához, kommunikációs stratégiájához és igény esetén működtetjük is. Tapasztalataink szerint egy a közreműködésünkkel felépített CSR-program a hozzáadott értékeken felül konkrét, mérhető pozitív eredményeket is tud hozni.

Merre induljunk, ha eljött az ideje a CSR tudatosabb kezelésének?

Hogyan tegyük érthetővé a CSR-t házon belül?

Hogyan értelmezzük a hazai üzleti környezetben anyavállalatunk elvárásait?

Mit hozhat a CSR a kerítésfestésen túl?

Ha ezek a kérdések felmerülnek, biztosan tudunk segíteni.

Az általunk végzett CSR-tervezés meghatározó alapja a hitelesség és az erre épülő reális kommunikáció, amit minden szolgáltatásunk esetében garantálunk. Személyes találkozás után, örömmel vállaljuk az Ön vállalkozásában rejlő, egyedi lehetőségek kiaknázását is!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest