Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Média és kommunikációs audit

Pr-tevékenységeink sikere ügyfeleink megítélésének, illetve hírnevének pozitív irányba való változtatásában rejlik. Ügyfeleinknek elengedhetetlen tisztán látniuk, hogy célcsoportjaik milyen véleménnyel vannak róluk. Ebben segítünk mi. Felmérésekkel tudjuk prezentálni Önnek a vevő-, illetve partnerkörének attitűdjét, valamint, hogy a cége számára fontos célmédiumok milyen módon jutnak hozzá a szervezetre vonatkozó információkhoz.

Az információk és adatok felkutatására, vizsgálatára, mérése, kiértékelésére és ellenőrzésére szolgál megoldásként a média auditszolgáltatásunk. Érdemes a média audit tevékenységet rendszeresen megismételni, hiszen az ismeretek folyamatosan változnak, ezért követni kell azokat.

A kommunikációs audit során egy részletekbe menő vizsgálat segít szemléltetni, hogy milyen eredményesen tudja eljuttatni üzeneteit az ügyfél a célközönséghez, illetve a nyilvánossághoz. Alaposan átvizsgáljuk a vállalkozásokról megjelent publikációkat, feltárjuk a rejtett kommunikációs kockázatokat. Mivel teljes mértékben elfogulatlanok vagyunk, így tökéletesen reális képet tudunk adni a cégéről vagy akár egy konkrét időszak helyzetéről.

Szakembereink olyan kommunikációs stratégiát készítenek el cége számára, amely segítségével képes lesz minőségében javítani az eddigi működést. Ehhez nem kell mást tennie, mint igénybe venni szolgáltatásainkat és megfogadni tanácsainkat, hiszen csak így tudunk hatékonyabb, jövőbeni kommunikációt elérni szervezete és nyilvánosság között!

Kiemelt szolgáltatásunk a hálózatkutatás (akár online területen is), a trendkutatás, az ügyfélelégedettségi kutatások és a márkavizsgálat vagy márkakutatás.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! - kommunikációs audit

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest