Sokéves tapasztalatunk miatt otthonosan mozgunk a médiakommunikáció világában. Így kellőképpen ismerjük az igények mindkét oldalát és tudjuk, mire van szüksége a sajtónak. 

A sajtó munkatársainak hivatalos tájékoztatása elengedhetetlen, mert ez sokszor legalább annyira fontos egy vállalkozás életében, mint maga a meghozni kívánt döntés. Mivel nemcsak az offline színtérre fordítunk komoly figyelmet, hanem az online világra is, így naprakészek tudunk lenni. Jártasak vagyunk a sajtóközlemények megírásában és a sajtókapcsolati folyamatokban, amelyekkel a releváns információt a megfelelő helyekre juttatjuk el.

Ügyfeleink számára mérhetővé tesszük az egyes híreket, eseményeket dokumentáló sajtófigyeléseket. A precízen elkészített, mérhető és elemezhető sajtófigyelések segítségével segítséget tudunk adni a megfelelő irányba haladó, sikeres médiakommunikációhoz.

Online területen is otthon vagyunk a témában, az általunk megfogalmazott szövegek mind tartalmilag, mind formailag figyelembe veszik az ügyfél igényeit, így a vállalkozás arculatával megegyezően készülnek el. Tudjon meg többet!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! - Médiakommunikáció