Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Médiakommunikáció és témamenedzsment

Sokéves tapasztalatunk miatt otthonosan mozgunk a médiakommunikáció világában, így kellőképpen ismerjük az igények mindkét oldalát és tudjuk, mire van szüksége a sajtónak. A sajtó munkatársainak hivatalos tájékoztatása elengedhetetlen, mert ez sokszor legalább annyira fontos egy vállalkozás életében, mint maga a meghozni kívánt döntés. Mivel nemcsak az offline színtérre fordítunk komoly figyelmet, hanem az online világra is, így naprakészek tudunk lenni. Jártasak vagyunk a sajtóközlemények megírásában és a sajtókapcsolati folyamatokban, amelyekkel a releváns információt a megfelelő helyekre juttatjuk el.

Ügyfeleink számára mérhetővé tesszük az egyes híreket, eseményeket dokumentáló sajtófigyeléseket. A precízen elkészített, mérhető és elemezhető sajtófigyelések segítségével segítséget tudunk adni a megfelelő irányba haladó, sikeres médiakommunikációhoz.

Online területen is otthon vagyunk a témában, az általunk megfogalmazott szövegek mind tartalmilag, mind formailag figyelembe veszik az ügyfél igényeit, így a vállalkozás arculatával megegyezően készülnek el. Tudjon meg többet!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! - Médiakommunikáció

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest