Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Változás- és válságmenedzsment

Számos esetben indítanak el a vállalatok olyan projekteket, amelyek komplex szervezeti változásokat eredményeznek. Ilyen esetekben nyújtjuk szakértői segítségünket, amivel garantáljuk a változások elfogadását, elfogadtatását és beágyazódását ügyfeleink szervezetébe.

A változásmenedzselés hagyományos programjainak eredményes megvalósításához gyakran évekre van szükség. Módszereinkkel célzottan és az aktuális helyzetnek megfelelően támogatjuk a vállalkozást, éppen ezért célszerű a változás előtt, vagy azzal egy időben foglalkozni a munkavállalókkal. Változásmenedzsment szolgáltatásunk segítséget nyújt, legyen szó akár irányított szervezeti változásról, stratégiai célok megváltoztatásáról vagy akár optimalizálási program bevezetéséről. Segíteni tudunk a változásvezetési eszközök kiválasztásában, továbbá azok testre szabásában és alkalmazásában is.

Az általunk végzett változásmenedzsment folyamatok első lépéseként pontosan meghatározzuk a változási igényt és a célt, majd ennek megfelelően készítjük el az ütemtervet. Feladataink közé tartozik a változások végigkísérése, valamint a folyamatos visszacsatolás és az elért eredmények mérése is, melyeket mindig a megrendelőinkkel közösen beszélünk át a garantált siker érdekében. Szakértőink könnyen átlátják a különböző helyzeteket, ezáltal könnyebben tudnak segíteni a szervezeti ellenállás leküzdésében is.

Néha a cégvezetők kénytelenek a válságmenedzser szerepét betölteni. Sok esetben elkerülhetetlen a vállalkozásokat érintő drasztikusabb változás, válság. Ilyenkor megoldhatatlannak érzik a felmerülő problémákat és a stressz tönkreteheti a tevékenységüket és a magánéletüket is. Mi abban segítünk, hogy ez semmiképpen se forduljon elő! Hozzájárulunk ahhoz, hogy az általunk támogatott válságmenedzsmenttel kapcsolatos teendőket a gyakorlatban is sikeresen alkalmazni tudják.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest