Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Nemzetközipiacra-lépés

 

A nemzetközi terjeszkedés komoly és hosszú távú stratégiát, döntést igényel. De mikor jön el a megfelelő pillanat, milyen cégformát válasszunk, egyáltalán mik az előnyök és a hátrányok? A kérdések megválaszolásában és a megvalósításban is segíthetünk.

A nemzetközi sikerekhez jó termékre vagy szolgáltatásra és átgondolt stratégiára van szükség.

Németországtól Anglián át Amerikáig ismerjük a stratégiákat és a marketing vagy reklámpiaci lehetőségeket. Ám a piaci bevezetés és a multinacionális marketingtevékenység sok folyamata költséges dolog. Igaz ez akkor is, ha kilépünk az országhatáron kívülre. Többen hajlamosak vagyunk beleesni abba a hibába, hogy elhiszik a nyilvánvaló tévedést miszerint: rohanó digitalizált világunkban mindent el lehet intézni virtuálisan.

Minden más hiedelemmel ellentétben a nemzetközi piacra lépés megvalósítható és sikeres folyamat lehet a helyi feltételek, kultúra és környezet ismerete mellett „csak” stratégiai tervezésre van szükség.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! - Nemzetközi piacra lépés

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest