Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Stratégiatervezés és kivitelezés

A stratégiaalkotás és a stratégiatervezés három fő kérdése általában az, hogy hol tartunk jelenleg, hova akarunk eljutni és mindezt hogyan fogjuk véghezvinni. Csatába menni stratégiai terv nélkül annyit tesz, hogy nincs fegyverzetünk, nincsenek katonáink, nincs megfelelő hadvezetésünk és még a csata színterét sem mi választottuk meg.

Forgalmi adatokat veszünk górcső alá, fogyasztói viselkedést tanulmányozunk, összehasonlítjuk a céget a konkurensek működésével, forgalomterelési csatornákat elemzünk, online szinten akár technológiai platformokat is mérlegelünk. A megfelelő külső, belső környezet- és szervezetelemzés mellett felmérjük az erőforrásokat, a célokat, a pénzügyi és gazdasági kereteket és kialakítunk egy operatív tervet is. Egyedi, személyre szabott stratégiát készítünk. Tartós sikerre törekszünk, rugalmasak és kreatívak vagyunk, így a célok eléréséhez szükséges meglévő feltételek számunkra nem korlátok és nem elégszünk meg a versenytársak által meghagyott piaci lehetőségekkel.

Mikor van ránk szükség?

Ha úgy érzi, hogy:

  • nem teljesen világosak cége közép, illetve hosszú távú céljai,
  • nincs pontosan követhető stratégiai irányelv,
  • a cég tevékenysége nem mindig van összhangban a célcsoport szükségleteivel,
  • szeretne egy világosan körvonalazott stratégia mentén haladni, ahol mindenki tudja mi a dolga,
  • versenyelőnyre építve, a környezeti lehetőségeket kihasználva növelné a tartós piaci siker esélyét.

Nagy tapasztalatunk van vállalati stratégiák, üzleti egységek stratégiái és működési stratégiák kialakításában is.

A stratégia a jövő alkotás eszköze, az üzleti terv lényegi meghatározója. Fontos, hogy céljaink legyenek, mert aki sehová sem tart az általában oda is jut.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! - Stratégiatervezés

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest