Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Kommunikációs és pr-stratégia

Ügyfeleink céljainak integrált szemléletű figyelembevételével és a célokkal összhangban végezzük a pr-tevékenységeket, amelyek kifejezetten arra irányulnak, hogy az adott szervezet és termékei vagy szolgáltatásai iránt bizalom alakuljon ki és meg is maradjon mind a külső, mind a belső környezetben. Az integrált szemlélet a pr-stratégia tervezésének is alapja.

Mi mindig arra törekszünk, hogy változatosan, motiválóan és proaktívan érjük el az ügyfeleink által meghatározott célcsoportokat annak érdekében, hogy cégeik számára mérhető és látható eredményeket tudjunk adni. Külső pr megoldásainkkal elősegíthetjük cége hírnevének ismertségét, a tájékoztatást és ezzel együtt a forgalomnövekedést is.

Az általunk tervezett, megfelelően időzített pontos és precíz kommunikációs és pr-stratégia mindig összhangban van a vállalati marketingtervvel, az üzleti tervvel és a marketingcélokkal is. Éppen ezért a közös együttműködést mindig megelőzi valamiféle média és kommunikációs audit.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! - pr-stratégia

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest