Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Print és outdoor hirdetésmenedzsment

A print és outdoor hirdetések menedzselése során professzionálisan állítjuk össze a médiatervet, dolgozzuk ki meg a mechanizmusokat, amelyek mind területi, mind az ügyfeleink célcsoportjain alapulnak. Rendelkezésére állunk regionális és lokális kampányok lebonyolítása esetén. A közreműködésünkkel elkészített kampányok és optimális felületválogatások biztosítják egy cég stratégiájának eredményességét.

Sokéves tapasztalatunk és szakmai tudásunk, valamint korrekt ártárgyalási készségünk minden esetben ügyfeleink érdekeit szolgálják. Fontosnak tartjuk, hogy megértsük a cég vagy szervezet céljait, hiszen ez alapján olyan közterületi médiatervek alternatíváit tudjuk javasolni, amik kifejezetten a cég elvárásaihoz és költségvetéséhez igazodnak.

Szakértői segítséget tudunk nyújtani a print, illetve az outdoor hirdetések kreatív elkészítéséhez is, nekünk az a célunk, hogy a közölni kívánt üzenet hatásos és jól olvasható legyen.

Szolgáltatásaink palettájának részét képezik plakátok, hirdetések, járműreklámok, épületreklámok, installációk. A hirdetések menedzselése folyamán a határidők betartására kiemelt figyelmet fordítunk, mivel erősségünk a precizitás és a pontosság. A hirdetések menedzseléséhez tartozik a kampányok végét követő ügyfeleink egyéni igényeire szabott utólagos hatásvizsgálatok, illetve kiértékelések, amelyeket prezentálni tudunk a további, vállalatot is érintő döntések meghozatalának segítéséhez.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! - hirdetésmenedzsment

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest