Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Szolgáltatásmarketing, termékmarketing

Szolgáltatásmarketing

Napjainkban folyamatosan nő a szolgáltatási szektor és ezzel együtt a szolgáltató cégek száma is. A mennyiségi fejlődés mellett a fogyasztók igénye és a minőségi elvárás követelménye is nő. A versenyelőny forrásait a szolgáltatásmarketing esetében a minőség, az innováció, a szolgáltatási választék, a márkanév és ma már az automatizálást, sztenderdizálást jól tűrő szolgáltatások esetében a költségszint jelenti.

A szolgáltatás marketingszempontból általában egy nem fizikai jellegű problémamegoldás. Mivel nem fizikai objektumot adunk el, máshogy kell a marketinget alkalmazni. Éppen ezért fontos a vevői attitűd ismerete. A szolgáltatásmarketing esetében elsősorban burkolt vagy nyílt módon megfogalmazva egy ígéretet adunk el.

Cégünk a marketingtanácsadás során mindig figyelembe veszi a szolgáltatásmarketing jellemzőit, ezért gondolkodásunk középpontjában az egyedi vevőigényekhez való igazítás, a tárolhatatlanság, a nem fizikai természet, a változékonyság, a felhasználó elválaszthatatlansága és a technológia is szerepel.

Az általunk nyújtott szolgáltatás esetében nagy hangsúlyt fordítunk a szolgáltatástermékre, az árképzésre, az értékesítési csatornákra, a promócióra. Ám sosem felejtjük el, hogy mindezek mellett a sikert a következők is befolyásolják: emberi tényezők, tevékenységek, optimális döntések, tárgyi elemek és a szolgáltatási folyamat. Ezeknek a tényezőknek az ideális kombinációjával tudjuk mindazt a célt elérni, amit Önnel együtt tűzünk ki vállalkozásának eredményes működése érdekében.

 

Termékmarketing

Termékmarketing szolgáltatásunk során olyan integrált marketingtevékenységet végzünk a termék esetleges létrehozása, fejlesztése, illetve népszerűsítése érdekében, amelyekkel gazdasági eredményeit növelheti, és garantált sikereket érhet el konkurenciájával szemben.

A termékek legfontosabb jellemzője, hogy a fogyasztói igények kielégítésére alkalmasak. Ennek érdekében minden szükséges marketingtevékenységet szem előtt tartunk, mint például a fogyasztói szükségletek feltérképezését, a fogyasztói igények felkeltését, a csomagolás megtervezését, a márka- és védjegyhasználatot, valamint a termékreklámot és az értékesítést is.

A vállalkozások egyik legfontosabb stratégiai döntése a termékszerkezet, azaz a portfólió kialakítása, amely létrehozásában óriási segítséget tudnak nyújtani szakértő munkatársaink. Azonban az adott termékéletciklus bármely szakaszában csatlakozni tudunk, hiszen nem jelent akadályt sem a termék piacra történő bevezetése, sem a hanyatlási szakasz, sem a piacról történő kivezetés.

Az általunk végzett termékmarketing egyik legfontosabb része, hogy a vásárlók, fogyasztók meg tudják különböztetni a termékeket egymástól, azonosítani tudják a kedvelt márkáikat és vásárolnak. Ennek függvényében állítjuk össze a marketingmixet. Egy adott termék marketing eszközökkel történő gondozása, kezelése a mindennapi működés során elengedhetetlen. Hozzáértésünk, sokéves tapasztalatunk minden esetben segíti, hogy az Ön cégének termékei ismertek, vásároltak legyenek, és pozitív irányba befolyásolják a gazdasági eredményeket.

Ne felejtse! Attól, hogy a termék a polcokra került, még nem miénk a siker. A puszta jelenlétnél több kell, hogy a célpiac vásároljon is.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest