Nemzetközi piacra-lépés

A nemzetközi piacra-lépés minden vállalkozás számára olyan lehetőség, amit marketingszempontból is jól, precízen elő kell készíteni.

A nemzetközi piacok országai, szokásai, kommunikációja és nyelve is jelentősen eltérhet egymástól. Hiszen mindegyik más kulturális, történelmi, politikai és gazdasági háttérrel rendelkezik. Az emberi habitusról nem is beszélve. Ezért a nemzetközi piacra-lépést online és offline marketinggel is támogatni kell. Az online marketing tevékenységeink közé tartozik a megrendelő weboldalának célországhoz igazodó nyelvi átültetése. Illetve angol vagy német nyelvre való precíz átfordítása és egyben a honlap idegen nyelven való kezelése, optimalizálása is. Ezzel együtt vagy akár külön is képesek vagyunk megfelelő színvonalon kezelni a közösségi oldalakon üzemeltetett oldalak idegen nyelven történő kialakítására, ügyfélkezelésére. Továbbá természetesen a megfelelő és hatékony online marketingmix kialakításában is közreműködünk. Célunk, hogy kitárjuk termékei, szolgáltatásai előtt a világot és minél többen ismerjék meg vállalkozását!

A nemzetközi piacra-lépés során a teljes folyamatot és részfeladatokat is el tudunk látni, de minden esetben figyelembe vesszük a piac vonzerejét, a versenyelőnyöket és a kockázatokat is legyen az akár közvetett vagy közvetlen export, licenc vagy akár közvetlen beruházás, esetleg piggybacking, countertrade.

A nemzetközi piacra-lépés területén angol és német nyelvterületen vagyunk a legtapasztaltabbak. Illetve a külföldi vállalkozásokat is képesek vagyunk kiszolgálni, ha magyarországi piacra lépést terveznek.

Érdeklődöm a szolgáltatás iránt!                  Kérdéseim vannak!