Nemzetközi piacra-lépés

A nemzetközi piacra-lépés minden vállalkozás számára olyan lehetőség, amit marketingszempontból is jól, precízen elő kell készíteni.

A nemzetközi piacra-lépés minden vállalkozás számára olyan lehetőség, amit marketingszempontból is jól, precízen elő kell készíteni.A nemzetközi piacok országai, szokásai, kommunikációja és nyelve is jelentősen eltérhet egymástól. Hiszen mindegyik más kulturális, történelmi, politikai és gazdasági háttérrel rendelkezik. Az emberi habitusról nem is beszélve. Ezért a nemzetközi piacra-lépést online és offline marketinggel is támogatni kell. Az online marketing tevékenységeink közé tartozik a megrendelő weboldalának célországhoz igazodó nyelvi átültetése. Illetve angol vagy német nyelvre való precíz átfordítása és egyben a honlap idegen nyelven való kezelése, optimalizálása is. Ezzel együtt vagy akár külön is képesek vagyunk megfelelő színvonalon kezelni a közösségi oldalakon üzemeltetett oldalak idegen nyelven történő kialakítására, ügyfélkezelésére. Továbbá természetesen a megfelelő és hatékony online marketingmix kialakításában is közreműködünk. Célunk, hogy kitárjuk termékei, szolgáltatásai előtt a világot és minél többen ismerjék meg vállalkozását!

A nemzetközi piacra-lépés során a teljes folyamatot és részfeladatokat is el tudunk látni, de minden esetben figyelembe vesszük a piac vonzerejét, a versenyelőnyöket és a kockázatokat is legyen az akár közvetett vagy közvetlen export, licenc vagy akár közvetlen beruházás, esetleg piggybacking, countertrade.

A nemzetközi piacra-lépés területén angol és német nyelvterületen vagyunk a legtapasztaltabbak. Illetve a külföldi vállalkozásokat is képesek vagyunk kiszolgálni, ha magyarországi piacra lépést terveznek.

Érdeklődöm a szolgáltatás iránt!                  Kérdéseim vannak!