Dorka családi apartman Zalakaros honlap

A Dorka családi apartman egy Zalakaroson, négycsillagos apartmanházban található családbarát szálláshely, amely 2021-ben nyitott.

Dorka családi apartman Zalakaros honlap - PRove kommunikációEkkor a Dorka családi apartman azzal kereste meg cégünket, hogy készítsük el a honlapjukat. Ügyfelünk megbízásából a design, a szövegezés és a SEO mellett többek között a fotóssal történő együttműködést és a képek koordinálását, foglalási lehetőséget, illetve más szállásplatformokkal történő összeköttetési lehetőséget is ki kellett alakítanunk. A weboldal megjelenítésének tervezésekor a minimalizmusra, a könnyű áttekinthetőségekre, az egyszerűségre és az elegáns, letisztult színekre fókuszáltunk.

A fentiek mellett cégünk tervezte a honlap logóját is. Ebben a logóban egy stilizált „házikót” láthatunk, amelynek közepében egy D betű utal az apartman nevére. A ház és a D betű grafikai találkozásából kialakult összefonódó ajtószárnyak a vendégszeretetet jelképezik, azt sugallják a honlaplátogató felé, hogy minden vendéget szeretettel várnak a Dorka családi apartmanban.

A Dorka családi apartman számára kifejezetten fontos az együtt töltött idő, a családi kötelék megerősítése. A ház szimbólummal, annak letisztultsága mellett ezt a fajta biztonságérzetet igyekeztünk visszaadni a honlap dizájnjának megtervezésekor is. A logót többféle színben is elkészítettük, az eleganciát tükröző egyszínes fehér és a vidámságot, pajkosságot, családi élményeket, illetve a Zalakarosra jellemző vizet és természetet tükröző kék és zöld színekben egyaránt.

Az egyszeri megbízásból hosszabb együttműködés lett, így ma már állandó megbízásunk főbb feladatai közé tartozik a weboldalon lévő blogbejegyzések írása, az Adwords és Facebook hirdetések koordinálása is.

Megbízás időpontja: 2021

Megbízás jellege: A honlap, a logó, blogírás és hirdetések

Ha szeretne még több általunk készített honlap referenciát látni, nézze meg portfólióinkat vagy tekintse meg a többi szolgáltatásunk referenciamunkáit is!