Dr. Ganga Kvantum Natúr Kozmetikumok honlap

Dr. Ganga kvantum natúr kozmetikum - PRove Kommunikáció ReferenciaA  Dr. Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum egy speciális technológiával készülő bio, illetve natúr alapanyagokat forgalmazó cég.

A különleges, egyedileg tervezett energia szimbólumokkal ellátott csomagolásuk, a gyártó szerint kvantum fényesszenciális energiát hordoznak. Ezt a különleges terméket és a gyártó szolgáltatásait kellett megfelelő módon egy letisztult dizájnú honlappal visszaadni.

Mivel a feladat többszörösen összetett volt, és az általunk készített weboldal alapvetően a Dr. Ganga Kvantum Natúr Kozmetikumokat bemutató webshop mellett a szolgáltatásokat és egy blog keretén belül különböző tudásanyagokat is kellett, hogy biztosítson. Emellett szükséges volt esemény naptárral is ellátni a honlapot, amit később a tulajdonos minden más honlap funkcióval együtt önmaga kezelhetett.

A honlap tervezése mellett a cég logójának tervezése is a mi feladatunk volt, illetve az alapoptimalizálást és a Facebook oldal kialakítását is mi végeztük.