Guardian Orosháza honlap

A Guardian Glass a Guardian legnagyobb divíziója és egyike a világ legjelentősebb síküveg, hozzáadott értékű feldolgozott üveg és késztermék gyártóinak.

Guardian Orosháza honlap - ReferenciákA Guardian Orosháza Kft.-vel 2019-ben kezdődött a közös együttműködésünk. Ennek során belső és külső piaci felméréseket, közvélemény kutatást végeztünk, majd a célok elérésének támogatása érdekében létrehoztunk egy kifejezetten állásjelentkezésre alkotott weboldalt. Fontos volt, hogy a honlap színvilágában és kialakításában megfeleljen az anyavállalat és a cég arculati előírásának, továbbá informatív és könnyen átlátható legyen.

Habár a Guardian Orosháza honlap állásjelentkezési oldalának létrehozása egyszeri megbízás volt, de a cég munkáját azóta is segítjük blogírással, marketingtanácsadással és egyéb pr-, sajtófigyeléssel, illetve marketingtevékenységgel.

Megbízás időpontja: 2020

Megbízás jellege: Honlapkészítés, online marketing és offline marketing

Ha szeretne még több általunk készített honlap referenciát látni, nézze meg portfólióinkat vagy tekintse meg a többi szolgáltatásunk referenciamunkáit is!