Héczei Fruzsina lakberendező új honlapja

Héczei Fruzsina lakberendező új honlapja a bemutatja a lakberendező stílusát és munkáit.

Héczei Fruzsina lakberendező új honlapja központi eleme a látványtervek.Héczei Fruzsina lakberendező korábbi honlapja is általunk készült így már jól ismertük az elvárásokat, a rendszert és az ügyfél által képviselt stílust. De a honlaphoz korábban választott sablon az eltelt évek alatt programozástechnikai szempontból elavult. Így a frissítések során ez a hatékonyság rovására ment. A problémák megelőzése érdekében jó döntést hozott az ügyfelünk és frissítettük a sablont. Ez a lépés lehetőséget adott Héczei Fruzsina lakberendező új honlapja megújulására is.

Az előzőhöz hasonlóan a mostani weblap megjelenésében is a tulajdonos munkáit bemutató enteriőrökre, fotókra és látványtervekre került a hangsúly. Mind az ügyfél, mind számunkra fontos volt, hogy a honlap Portfolió menüpontban lévő referenciái hitelesek legyenek és felkeltsék a célcsoport figyelmét. Kiemelt preferenciát kapott az is, hogy jól láthatóan bemutassák a lakberendező stílusát és munkáját.

Bár az új weblap design-ja hasonlít a korábbiéhoz, a megújult logó stílusához illenek a színek és a honlapon használt betűtípusok. Héczei Fruzsina lakberendező új honlapja központi elemét a látványtervek nagyméretű fotóinak slider-szerű váltakozása adja, ahogy korábban is. De az új design esetében, a korábbi weboldal jobb oldalán egy sávban megjelenő kis képek, a teljes vizuális élmény érdekében alulra kerültek. A slider fotói pedig feliratot kaptak, anélkül, hogy akadályoznák azok érvényesülését. A főmenü elhelyezkedése eltér az általában megszokott felsőmenüs rendszertől.

A baloldalon látható menüpont, ami most is és korábban is az oldal különlegessége volt, továbbra is megmaradt. Viszont áttetszővé vált (ez is többet enged látni a képekből) és az ott látható menüpontok kibővültek. A kontrasztos színeknek és nagyobb betűméreteknek köszönhetően feltűnőbbek a különböző menüpontok is és elkülönülnek az új logótól.

Megbízás időpontja: 2020

Megbízás jellege: A honlap egyszeri megbízást jelentett.

Ha szeretne még több általunk készített honlap referenciát látni , nézze meg portfólióinkat vagy tekintse meg a többi szolgáltatásunk referenciamunkáit is.