Könyvelés Debrecenben honlap

A Könyvelés Debrecenben egy honlap számviteli szolgáltatások, bérszámfejtés, munkaügy, tanácsadás, ügyvédi és könyvvizsgálati kapcsolat, 27 év tapasztalatával.

Könyvelés Debrecenben honlap - ReferenciákA Könyvelés Debrecenben (konyvelesdebrecenben.hu) egy olyan debreceni könyvelőiroda honlapja, amelyen fő szerepet kap a tudás és a tapasztalat. A Potens Kft. régi ügyfelünk, 2021-ben kereste fel azzal kereste fel a cégünket, hogy a már meglévő honlapját szeretné frissíteni, tevékenységeinek ismertetéséhez. Főbb feladataink közé tartozott a weboldal 2004 óta változatlan megjelenésének megújítása, a honlap frissítése, szerkezeti elemeinek átgondolása. A honlap megtervezésekor a korábban általunk tervezett logóhoz igazodóan a pávakék, zöld és sárga színvilágot részesítettük előnyben.

Ez a kék a magabiztosság, a hűség és a harmónia színe, amely tükrözi a cégnél dolgozó könyvelők sok éves tapasztalatát és az ügyfelek iránt érzett megbízhatóságot. A zöld jellemzően utal az intelligenciára, az őszinteségre és fiatalságra. De a színek mellett sokkal fontosabb volt, hogy olyan optimalizált honlapot adjunk át, amelyből a Debrecenben élők és a hajdú-bihar megyeiek láthatják, hogy ezzel a könyvelői irodával érdemes együtt dolgozni. Ilyen és ehhez hasonló pozitív tulajdonságok ötvözésével igyekeztünk megalkotni egy tökéletes honlapot.

Habár a honlap megújítása egyszeri megbízás volt, a Facebook posztokat és a blogbejegyzéseket azóta is folyamatosan mi írjuk.

Megbízás időpontja: 2021

Megbízás jellege: A honlap megújítása, a Facebook oldal kialakítása.

Ha szeretne még több általunk készített honlap referenciát látni, nézze meg portfólióinkat vagy tekintse meg a többi szolgáltatásunk referenciamunkáit is!