Lingel bútor honlap

A Lingel bútor honlap olyan újonnan készült weboldal, amelynek dizájnját a tulajdonos számára egy korábban már elkészített weboldal alapozta meg.

A lingel bútor honlap színvilága klasszikus.Ügyfelünk most a másik, teljesen új – Lingel bútorokat, illetve egy régi valódi fa alapanyagú bútorokat gyártó vállalat – honlapjának elkészítésére kérte fel cégünket. A weboldal kivitelezése során szerettük volna a vállalat hosszú múltjának és történetének hangulatát visszaadni a oldal megjelenésében is. Éppen ezért olyan tónusú színárnyalatokat választottunk, amelyek kiemelik a valódi fából készült bútorok képeinek színeit.

Ugyanezen okból jelennek meg a weboldalon úgy a képek, hogy azok magukért beszéljenek, teret adva a bútorok és a bútorgyártás bemutatásának az egész kezdőoldalon. A teljes képernyős sliderképek sávja alatt már a főoldalon kategóriánként kiemelésre kerültek a Lingel bútorok.

A Lingel bútor honlapjának bármely oldalán is legyen a látogató, a klasszikus, régi világot idéző bútorgyár logója kerül a középpontba. De, ahogy a hagyomány újraélesztése az eredeti bútorok újragyártásából áll, ahol kiemelt szerepet kapnak az innovációk; úgy a Lingel bútor honlapja kifinomult, klasszikus színvilága mellett az egyszerűség és az átláthatóság igazodik a modern kor követelményeihez.

Mint a legtöbb honlapunk ez a honlap is alapoptimalizálással került átadásra.

Megbízás időpontja: 2020

Megbízás jellege: A honlap egyszeri megbízást jelentett.

Ha szeretne még több általunk készített honlap referenciát látni , nézze meg portfólióinkat vagy tekintse meg a többi szolgáltatásunk referenciamunkáit is.