Monte Grappa Mobili honlap

A Monte Grappa Mobili 2021-ben kereste fel cégünket egy egyszeri megbízás céljából.

Monte Grappa Mobili honlap - ReferenciákA Monte Grappa Mobili olasz bútorbolt és bemutatóterem széles termékkínálatával elérhetővé teszi az olasz életérzést, az olasz dizájn világát és hozzásegít otthonunk komfortosabbá tételéhez is. Cégünk főbb feladatai közé tartozott a régi weboldal megújítása, a re-design. Ez azt jelentette, hogy a weboldal az eddigitől eltérő technikai és szerkezeti alapokkal működik majd tovább. Ezzel együtt kiemelt elvárás volt, hogy át kellett örökítenünk a régi honlap szerkezetét és színvilágát is úgy, hogy az új honlap modern külsőt kapjon, amennyire csak lehet.

A honlap kialakításakor az elegáns, figyelemfelkeltő, de egyszerű átláthatóságra törekedtünk, amely egy kicsit visszaadja az olasz életérzést is. A bútorboltok weboldalára jellemző színárnyalatok helyett a Monte Grappa Mobili honlapja az olasz színeket tükröző és a tisztaságot, energiát sugárzó fehér, illetve piros színeket kapta. Cégünk a teljes, több mint 700 terméket tartalmazó, termékpaletta áttöltését és optimalizált szövegírását is elvégezte. A blogbejegyzések írása mellett segítettünk a termékkategória-szerkezet és a dizájn kialakításában, illetve az új honlappal kapcsolatos jövőbeli marketingcélok meghatározásában is.

A Monte Grappa Mobili honlapjának megújítása egyszeri megbízás volt.

Megbízás időpontja: 2021

Megbízás jellege: A weboldal megújítása, termékek feltöltése, termékszövegírás és optimalizálás.

Ha a Monte Grappa Mobili honlapja felkeltette az érdeklődését és szeretne még több általunk készített honlap-referenciát látni, nézze meg portfólióinkat vagy tekintse meg a többi szolgáltatásunk referenciamunkáit is!