Motivációtérkép honlap

MotivációtérképA Motivációtérkép honlapját egy szakmáját illetően különösképp precíz hölgynek csináltuk, aki akkreditált motivációs térkép és business coach-ként, trénerként, pr-szakközgazdászként, valamint angol nyelvtanárként dolgozik a mindennapokban.

Ennél a weboldalnál különösen fontos volt a bizalom és a szakértelem érzékeltetése, hiszen egy olyan szolgáltatásról van szó, amelynél az emberek a szakember kezébe helyezik bizalmukat. Ha a látogató megérkezik az oldalra, rögtön egy rokonszenves arccal találkozik, akinek igazán pozitív a kisugárzása. Az oldal egy olyan coach hölgynek készült, akinek a hivatása az emberek segítése abban, hogy boldogabbak, sikeresebbek, egészségesebbek legyenek.

A letisztult formavilág biztosítja az egyszerű eligazodást és azt, hogy minden, a témával kapcsolatos problémával küzdő ember könnyen megtalálja az utat a coach-hoz és az utat a coach segítségével. A három kiemelt szolgáltatás és a motiváló mondatok után, főoldalon lefelé görgetve blogposztokat is találunk. Illetve fontos volt, hogy maga a coach személye már képileg is megjelenjen rögtön a főoldalon. Emellett kapott helyet egy rövid, figyelemfelkeltő bemutatkozás. Ettől lesz hiteles a Motivációtérkép oldala, mert ahogy a szlogen is állítja, annak, aki a coach szolgáltatását igénybe veszi, a java még most jön!

Ha kíváncsi további, általunk készített honlapreferenciákra kattintson IDE, vagy nézze meg ezt a menüpontot!