Parajdisó-bolt honlap

A Parajdisó-bolt egy a természetben, eredeti állapotban előforduló, parajdi sókülönlegességekkel foglalkozó webáruház. A cégünkkel közös munkafolyamat 2021-ben vette kezdetét.

Parajdisó-bolt honlap - Referenciák2021-ben a Parajdisó-bolt tulajdonosa, aki már más projektekkel korábban is ügyfelünk volt, azzal kereste meg cégünket, hogy készítsünk számára honlapot. Ügyfelünk megbízásából a honlap előkészületeiben, a tervezési és a választási folyamatban is részt vettünk. A weblap elkészítése mellett a webshop kialakítását, termékszöveg írását, termékfeltöltését is mi végeztük, emellett ma már a Parajdisó-webshop blogbejegyzéseinek megírása, sok esetben a termékfotók készítése, valamint a marketingtanácsadás, az Adwords és Facebook hirdetések koordinálása is a feladatkörünk szerves részét alkotja.

A honlap kialakításakor a figyelemfelkeltő, de egyszerű átláthatóságra törekedtünk, a weboldalra jellemző kék színárnyalatok játéka nyugalmat és megbízhatóságot tükröz, a Parajdisó-bolt termékei pedig hasonló reakciót válthatnak ki használójukból, amellett, hogy egészségesek. A Parajdisó-bolt webshop és termékei, a színes és egyre bővülő választékának, megbízható termékkínálatának, a szakszerű kialakításnak és optimalizálásnak köszönhetően hamar jó helyet szerzett bizonyos kulcsszavakra a Google keresőjében.

A fentiek mellett cégünk tervezte a honlap logóját is. A tulajdonossal egyeztetett cél az volt, hogy amikor a fogyasztó megpillantja a stilizált kristályokat, tudja, hogy amit lát, az a Parajdisó-bolt logója. A weboldalra jellemző kék színárnyalatok a természetességet juttatják az eszünkbe, valamint nyugalmat és megbízhatóságérzetet sugároznak. A logó elkészítésekor ezt az érzést igyekeztünk átadni a honlapra látogatóknak.

Mára állandó megbízásunk, főbb feladataink közé tartozik a Parajdisó-bolt blogbejegyzéseinek írása, a termékfotók elkészítése, valamint az Adwords és Facebook hirdetések koordinálása és a marketingtanácsadás is.

Megbízás időpontja: 2021

Megbízás jellege: A honlap létrehozása, jól optimalizált webshop elkészítése, a logó megalkotása, blogok írása, a hirdetések koordinálása.

Ha szeretne még több általunk készített honlap referenciát látni, nézze meg portfólióinkat vagy tekintse meg a többi szolgáltatásunk referenciamunkáit is!