Parajdisó-bolt logó

A honlap megtervezése mellett cégünk feladata volt a Parajdisó-bolt logó elkészítése is.

Parajdisó-bolt logó - Logó tervezésA tulajdonossal egyeztetett cél az volt, hogy amikor a fogyasztó megpillantja a stilizált kristályokat, tudja, hogy amit lát, nem más, mint az erdélyi parajdi sóhoz, sókristályokhoz köthető termékek, azaz a  Parajdisó-bolt logó, a webshop logója. A színek önmagukban is jelentős hatással bírnak, ezért amikor logót tervezünk, elengedhetetlen, hogy az odaillő színekből készítsük el azt, hiszen a logók és színeik is segítik a honlapra látogatókat abban, hogy a termékeket és szolgáltatásokat jobban megértsék, könnyebben beazonosítsák majd meghozzák vásárlási döntéseiket, kialakítsák preferenciáikat, kötődjenek.

A Parajdisó-bolt weboldalra jellemző fehér és kékes színárnyalatok a természetességet juttatják az eszünkbe, valamint a tisztaság és eredetiség szimbolikus érzését is erősítik. A logó elkészítésekor is ezt az érzést igyekeztünk átadni a honlapra látogatóknak. A kristályokról, a sókristályokról tudjuk, hogy vannak, amelyeknek gyógyító ereje van. A stilizált formákkal azt szerettük volna szemléltetni, hogy a Parajdisó-bolt sókülönlegességei és termékei is hasonló gyógyító hatást érhetnek el az alkalmazásuk által, nem beszélve a többi számos pozitív tulajdonságáról.

A stilizált kristályok ötletével arra törekedtünk, hogy a célcsoport a lehető leggyorsabban megjegyezze a Parajdisó-bolt nevét. A kék visszafogott, elegáns megjelenésével a bizalom és a kapcsolatok építésének a színe is.

Ha a Parajdisó-bolt logójával felkeltettük az érdeklődését, az általunk készített többi logó referenciát IDE kattintva tekintheti meg.