Private Mentor Guide honlap

A Private Mentor Guide honlap egy lelkes és hivatását tekintve professzionális és maximalista idegenvezető hölgynek készítettük.

A Private Mentor Guide honlap egy lelkes és hivatását tekintve professzionális és maximalista idegenvezető hölgynek készítettük.Ő, kreativitásának és tudásának köszönhetően tanítással, fordítással és tréningekkel is foglalkozik, valamint coach-ként is dolgozik. Az elsősorban idegenvezetőként dolgozó hölgy biztos volt abban, hogy olyan irányzatot akar teremteni munkájával, ami új, egyedülálló és különleges. Az angol nyelvű honlap megteremtésekor fontos volt, hogy a honlap tükrözze ezeket az elképzeléseit, figyelemfelkeltő legyen és valami izgalmasat nyújtson a látogatónak.

A honlap repertoárjában többek között szerepel sokféle idegenvezetett túra, különböző tréningek, fordítás és még az interaktív színház is, ami a honlaptulajdonos által írt darabokat mutatja be.

A főoldal kezdőképe érdekes, misztikus hangulatot kelt, ami mindenki figyelmét felkelti. A cél bevált, sokak figyelmét megragadva hangzik el a kérdés, vajon milyen szolgáltatásról lehet szó. A honlapon megtalálhatóak a szakember privát vezetett túrái, amik rendkívül sokszínűek, egyedülállóak. Megalkotásuknak szellemi tulajdona csakis a hölgyet illeti. A túrákról rögtön több tudható meg egy kattintással, ha valaki érdeklődését felkeltik a piktogramokkal ellátott túrák nevei és rövid kedvcsináló mondatai.

A Private Mentor Guide weboldal igazi különlegességét a felajánlott szolgáltatások sokszínűsége adja. A hölgy intelligenciáját és okosságát már az is mutatja, mennyi mindenhez ért, így az is garantált, hogy minden általa vezetett túra megalapozott történelmi háttérrel és mély tudással van ellátva.

Ha kíváncsi további, általunk készített honlapreferenciákra kattintson IDE, vagy nézze meg ezt a menüpontot!