Private Mentor Guide logó

A Private Mentor Guide logó egyszerűségével és letisztultságával lopja be magát az emberek szívébe.

A Private Mentor Guide logó egy szimbólum, ami az élet fáját ábrázolja. Ez misztikusságával és sokszínűségével reprezentálja az oldal tulajdonosát is.A Private Mentor Guide logó egy szimbólum, ami az élet fáját ábrázolja. Ez misztikusságával és sokszínűségével reprezentálja az oldal tulajdonosát is, Végh Mira Orsolyát. Az említett hölgy különleges nemcsak hivatását illetően, hiszen az idegenvezetés mellett, kreativitásának és tudásának köszönhetően tanítással, fordítással és tréningekkel is foglalkozik. Továbbá coach-ként dolgozik, interaktív darabokban játszik, illetve ilyen darabokat ír. Ez bizonyítja, hogy aki őt választja, igazán sokrétű palettából válogathat a szolgáltatásokat és élményeket illetően.

Az élet fájának szimbolisztikája rengeteg ősi kultúrában fellelhető más-más jelentéssel. A sok jelentésben az az azonos, hogy mindig egy misztikus, emberfeletti dologról van szó. Ezzel a szemléletmóddal tökéletesen azonosul Orsolya, aki vendégeinek olyan különleges élményekkel akar értéket adni, amiket azok soha nem felejtenek el.

A logóban szerepel a cég szlogenje is, azaz „The tree of life is in you. Find it with us!”, ami magyarul úgy hangzana, hogy az „Élet fája benned van. Keresd meg velünk!”. Ez a mondat felhívás arra, hogy a vendég az élmények átélésével egy spirituális útra léphet, amely elvezeti őt belső énjéhez.

Ha kíváncsi további, általunk készített logó referenciákra kattintson IDE, vagy nézze meg ezt a menüpontot!