Rio Design Áruház honlap

A Rio Design honlapja egy összetett, mégis könnyen kezelhető weblap.

A Rio Design Áruház honlapjaA Rio Design weboldala egy régi drupál rendszerből frissült új formátumra. Több programozó és készítő kezén ment át, mire végre hozzánk került, hogy stabil alapszerkezetet és luxust sugárzó megjelenést varázsoljunk számára. Volt dolgunk a rendbetétellel és a javításokkal. Főleg azért, mert a Rio Design honlapja jelenleg átmenetet képez egy termékbemutató és egy webáruház között, azonban ez az ügyfél kérésére később bármikor könnyen átalakítható.

A weboldal kezdőlapján az első dolog, amit meglátunk az a fullscreen széles slider, amely egy-egy termékkategóriára irányít. Az oldal legtetején rögzítve vannak a menüpontok, hogy azok mindig, akár a lefelé görgetés során is könnyen elérhetőek legyenek. Az oldal kontrasztos színeket használ (fekete, fehér, piros), amelyek segítenek fókuszba helyezni a termékekről készült fotókat.

A Rio Design kezdőlapja is rendkívül összetett és sok elemet tartalmaz, ami a lefelé görgetés során érzékelhető csak. Olyan elemeket is elhelyeztünk többek között, mint a népszerű termékek miniatűr képei, a hónap terméke és a visszaszámláló óra. Továbbá a kezdőoldalon számtalan kattintható gomb is található a leírások mellett, az egyszerű elérés érdekében. A site alján az ügyfélhez tartozó további elérhetőséget kiemelt hangsúllyal helyeztük el, így a vásárlói véleményeknek is lett helye.

Rengeteget elem került a weboldalra, mégis az elrendezésnek és a színeknek köszönhetően átlátható az egész. A menüpontok lenyílóak (és nemcsak fent, hanem oldalsávban is megtalálhatóak), a termékkategóriák és termékek megjelenése hangsúlyos, valamint az információk is könnyen elérhetőek. A nem termékeket bemutató oldalak elrendezése minimalista és az adott igény tökéletes kiszolgálására hivatott. A weboldal fejlesztése folyamatos.

A megbízás időpontja: 2020

Ha szeretne még több általunk készített honlap referenciát látni, nézze meg portfólióinkat vagy tekintse meg a többi szolgáltatásunk referenciamunkáit is.